LEGENDY AC/DC S NOVÝM KLIPOM, SEPULTURA NA SCÉNE UŽ 30 ROKOV

Veteráni AC/DC majú nový videoklip. SEPULTURA vydá nový song v rámci osláv 30 rokov existencie. Fíni KORPIKLAANI zverejnili video z procesu nahrávania nového albumu. AT THE GATES a VOIVOD vydajú spoločné splitko. DEFTONES by mali vydať nový album ešte tento rok. Pozrite si trailer k blížiacemu sa česko-slovenskému turné KRABATHOR. Navrátilci COAL CHAMBER zverejnili novú skladbu. Heavy metaloví TANK vydajú nový album.
Legendárni AC/DC natočili nový videoklip ku skladbe s názvom „Rock the Blues Away“, ktorú nájdete na ich ešte stále čerstvej novinke „Rock or Bust“. Spomínaný videoklip si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Brazílska SEPULTURA oslávi 30. výročie na scéne tým, že vydá novú skladbu aby vzdala hold svojím fanúšikom. „Napísali sme  novú pieseň, ktorá vyjadruje rešpekt a lásku pre našich fanúšikov a podporu, ktorú sme v priebehu posledných 30 rokov získali, bola ohromujúca. Žiadna kapela nemá lepších fanúšikov ako my. Sme stále tu a to čo robíme, robíme vďaka vám,“ píše sa vo vyjadrení SEPULTURY. Kapela takisto vyzýva svojich fanúšikov, ktorí majú tetovanie s motívom SEPULTURY, aby im posielali svoje fotky a jedna z nich bude použitá ako artwork pre vydanie spomínanej novej piesne. Nový song by sa pravdepodobne mal volať „Under my Skin“. Jeho vydanie však ešte nie je známe.

Fínska folk metalová formácia KORPIKLAANI zverejnila video z procesu nahrávania ich novej štúdiovej dosky „Noita“, ktorá vychádza 1 . mája prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Spomínané video nájdete pod novinkami.

Švédska kapela AT THE GATES a kanadskí VOIVOD vydajú spoločné sedempalcové splitko, na ktoré obe kapely prispeli jednou skladbou. V prípade AT THE GATES ide o pieseň „Language of the Dead“, čo je nevydaná pieseň nahratá počas nahrávania nového albumu „At War with Reality“. VOIVOD prispeli na splitko úplne novou piesňou s názvom „We Are Connected“. Spomínané splitko vyjde 31. marca prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records v limitovanej edícii 2000 kusov.

Chino Moreno, frontman americkej kapely DEFTONES prezradil, že majú napísaných 16 nových skladieb pre chystaný nový album, s ktorým im ako producent vypomôže Matt Hyde a jeho vydanie je naplánované na jeseň tohto roka.

Československé turné legendárnych KRABATHOR je tu už čo nevidieť. Usporiadajúca agentúra Obscure Promotion zverejnila pri tejto vskutku špeciálnej príležitosti zaujímavý trailer, v ktorom sa k tejto legende vyjadrujú samotní jej členovia. My ešte pripomenieme, že turné začne 16.3. v českých Budějoviciach, pokračuje v mestách Praha (17.3.), Ostrava (18.3.), Bratislava (19.3.), Košice (20.3.), Uherské Hradiště (21. a 22.3.). trailer nájdete pod novinkami a viac informácií o turné na TOMTO ODKAZE. Trailer nájdete pod novinkami.

Kapela COAL CHAMBER zverejnila ďalší nový song, tentokrát s názvom „Rivals“ (vypočuť si ho môžete TU). Pieseň pochádza z ich rovnomennej comebackovej nahrávky, ktorá uzrie svetlo sveta 19. mája prostredníctvom labelu Napalm Records.

Heavy metalové zoskupenie TANK vydá 9. júna prostredníctvom MVD Audio nový štúdiový album s názvom „Valley of Tears“. Okrem toho im Metal Mind Productions ešte nanovo vydajú dva predchádzajúce albumy „War Nation“ (2012) a „War Machine“ (2010).