ČO NOVÉHO U NEVERMORE, SEPTIC FLESH A ĎALŠÍCH?

Dnes sa dozviete kedy vyjde dlhoočakávaný album Nevermore, ako to vyzerá s novinkou Severe Torture. Ďalej prezradíme akému vydavateľstvu sa upísala americká formácia Kylesa a nahliadneme do kuchyne Septic Flesh. 
Dlhoočakávaný album populárnych Američanov Nevermore nazvaný The Obsidian Conspiracy vyjde v Európe 31. marca a za veľkou mlákou 8. júna, prostredníctvom Century Media. Na novinku sa dostalo 10 skladieb. Bicie a gitary sa dokončovali v rodnom Seattli. Pri gitarách pomáhal kapele aj člen Soilworku Peter Wichers, ktorý v minulosti spolupracoval so spevákom Nevermore pri jeho sólovke. Mix albumu si vzal opäť na starosti Andy Sneap.

Holandskí deatheri Severe Torture už vedia podrobnosti o vydaní 5. štúdiového albumu Slaughtered. Ten vyjde 29. júna prostredníctvom Season of Mist. Novinka sa nahrávala v Split Second Sound Studio v holandskom Amsterdame.

Americká kapela Kylesa, ktorej minuloročný album Static Tensions bol jedným z najuznávanejších albumov roka 2009 podľa kritikov oznámila, že podpísala zmluvu s vydavateľstvom Season of Mist. Kapela už začala pracovať na novom albume, ktorý by mal vyjsť už pod značkou nového vydavateľstva na konci tohto roka.

Grécka kapela Septic Flesh zverejnila aktualizácie o ich pripravovanom albume. Kapela v súčasnosti tvrdo pracuje na nových piesňach. Nahrávanie je naplánované v strede leta a malo by prebehnúť vo vlastnom štúdiu Devasoundz Studios v Aténach, ktoré sa ešte len stavia. Orchestrálne časti nahrá kapela opäť v Prahe. Produkciu tohto albumu si tentokrát zobrala na starosti uznávaná perzóna a síce Peter Tägtgren z Hypocrisy, ktorý produkoval napríklad už Amon Amarth, Marduk, Children of Bodom a mnoho ďalších kapiel.