NOVINKY Z TÁBOROV ANNIHILATOR, ELVENKING A AMORPHIS

Dnes nazrieme do kuchyne kanaďanov Annihilator, ktorí zverejnili novú skladbu. Ďalej nazrieme do kuchyne talianov Elvenking, ktorí dokončujú nový materiál. Taktiež sa dozviete zoznam skladieb, ktoré sa dostali na dlhoočakávané DVD kapely Amorphis.
Kanaďanom Annihilator vyjde 17. mája zbrusu nový album. Vydavateľstvo Earache Records zverejnilo na svojom Myspace profile ich úplne novú skladbu z pripravovanej a zatiaľ bezmennej novinky, ktorá dostala názov Coward.

Talianska kapela Elvenking vydala aktualizácie ohľadom pripravovaného materiálu. Novinka sa nahrávala v nemeckom štúdiu Piranha pod dohľadom producenta Dennisa Warda, kde dokončili, bicie, gitary, basgitary a spev. Elvenking sa vrátili do Talianska kde začnú pracovať na zvyšných veciach ako sú husle a zbory. Keď to dokončia pošlú to späť do Nemecka Dennisovi Wardovi.

Amorphis vydajú 23. júna vo Fínsku a v Európe 25. júna dlhoočakávané DVD Forging the Land of Thousand Years.Kapela zverejnila obsah DVD. Na prvom disku sa bude nachádzať koncert z roku 2009 vo Fínskom Oulu, kde kapela odohrala tieto skladby: Silver Bride, Sampo, Towards and Again, The Castaway, Smithereens/The Smoke, Majestic Beast, Alone, Silent Waters, Divinity, Elegy Medley (Against Widow/Cares/On Rich and Poor), From the Heaven Of My Heart, Sky Is Mine, Magic and Mayhem/Black Winter Day, Sign From the Northside, House of Sleep, My Kantele. Na druhom disku sa bude nachádzať vystúpenie z minuloročného festivalu Summer Breeze. Okrem toho sa tam bude nachádzať kopec bonusových materiálov ako dokument Tales From the 20 Years, jedenásť videoklipov, tri živé vystúpenia z roku 1996 a bohatú fotogalériu. Nahrávka vyjde aj forme živého dvojalbumu, na ktorom bude plný obsah prvého disku.