BLIND GUARDIAN A NORTHER PRIPRAVUJÚ NOVÉ SINGLE

Po nečakaných problémoch a celodennom výpadku servera, ktorý prevádzkuje aj server Valhalla.sk, je už našťastie všetko v poriadku a my Vám môžeme ponúknuť dnešné novinky. Síce oneskorene, ale predsa. Američania Drowning Pool vydávajú nový album, ktorý vyjde v 5 verziách. Blind Guardian vyjde singel ku chystanej novinke 25. júna. Singel chystajú aj Fíni Norther. Sonata Arctica oznámila, že plánuje natočiť nové DVD.
Americkej kapele Drowning Pool vychádza 27. apríla nový album u vydavateľstva Eleven Seven Music.  Na oficiálnej stránke kapely www.drowningpool.com prezradila skupina, že nový materiál bude mať až 5 verzií. Digital Download, CD + Digital Download, Soldiers Package, Deluxe Package a Super Deluxe Package.

Nemecká power metalová legenda Blind Guardian oznámila, že už je známy dátum vydania ich prvého singla ku chystanej novinke. Singel teda vyjde 25. júna v Nemecku a bude sa volať A Voice In the Dark. Okrem rovnomennej skladby fanúšikovia na ňom nájdu aj skladby War of the Thrones a Youre the Voice.

Fínska kapela Norther oznámila, že čoskoro vydá nový singel. K dispozícii by mal byť za pár týždňov na oficiálnych Myspace a Facebook stránkach kapely. Mimochodom chystaný singel bude pvôbec prvá nahrávka fínskych melodic deathmetalistov s novým spevákom Alexim Sihvonenom a gitaristom Danielom Freybergom

Ďalší Fíni Sonata Arctica na čele s charizmatickým Tonym Kakkom si asi povedali, že 4 roky čo ubehjli od ich zatiaľ jediného DVD For the Sake of Revenge, je akurát tak dosť. Kapela by mala natočiť nové DVD na septembrovom koncerte v Miláne.