KOŠICE OVLÁDNE DEATH/GRINDOVÁ MAŠINA PUTRID PILE

PUTRID PILE (Usa) – Wisconsin death/grind machinery (www.myspace.com/putridpile)
DEFEATED SANITY (Ger) – With Aj. Magana, ex – Disgorge on vocals (wwwmyspace.com/defeatedsanity)
CEREBRAL BORE (Sco) – fast brutal death (www.myspace.com/cerebralbore2)
SCATORGY (Eng) – brutal death (www.myspace.com/scatorgy)

piatok, 7. mája, Košice – Colloseum, začiatok: 18:00, vstup 7 € (so vstupenkou z Six Feet Under 5 € !!!)

7.5.2010 sa bude v Košickom Collosseum Clube konať zase po pomerne dlhej odmlke koncert pre našich brutal/death grinderov. Je pravda, že sa ešte stále bavíme o metale, len sa jedná o tú tzv. jeho tvrdšiu tvár. Každá zo zúčastnených kapiel bude mať vlastne premiéru, nielen v Košiciach, ale dokonca na Slovensku. Ako headliner večera sa predstaví Shaun LaCanne so svojou kapelou, alebo lepšie povedané one man band projektom s názvom PUTRID PILE z Wisconsinu. Tí, ktorí danému žánru holdujú vedia, že kapela vznikla v roku 1995 a od tej doby má na svojom triku už 3 plnohodnotné dosky. Posledná má názov „ House Of Dementia (2009) „, ku ktorému sa koná samotné turné. Jedná sa o šialenú porciu brutálneho death grindu prepletaného divokými gitarovými riffmi a gutturálnym vokálom striedaným so zvrátenými výkrikmi hrôzy z domu demencie …
Ďalšou skvelou kapelou večera sú už pomerne známi nemecký technicko/brutálny DEFEATED SANITY. Kapela je na scéne už od roku 1994 a  má na svojom konte 3 dlhohrajúce albumy. V Košiciach Vám naložia tú najbrutálnejšiu porciu brutálneho/technického death metalu zo svojho horúceho albumu s názvom „ Chapters of Repugnance (2010) „. A akoby brutality nestačilo, na vokáloch sa po prvý krát na EU turné predstavia s majstrom gutturálnych vokálov A.J. Maganom ( ex-Disgorge US, ex-Deprecated), ktorý album aj naspieval.
Treťou brutalitou je Škótska techno/slam kapela CEREBRAL BORE, ktorá okrem iného bude sprevádzať na EU turné aj mocný Devourment ( to len na okraj ). Posledný počin je z roku 2006 s názvom „ The Dead Flesh Architect „, ktorý je veľmi šťavnatý.
No a na záver, ako to už býva zvykom, Vám predstavím kapelu, ktorá večer otvorí ako prvá. SCATORGY sú chalani z UK alebo ak chcete Anglicka a hrajú celkom príjemný brutal death v jeho americkej nefalšovanej forme. KEEP IT FUCKIN´ BRUTAL !!!

www.eplagency.sk
www.myspace.com/eplconcertagency

Tlačová správa