PLATINOVÝ KROKUS, NECROPHAGIA CHYSTÁ NOVÝ ALBUM

Legenda gore metalu Necrophagia zverejnila podrobnosti o očakávanom albume Deathtrip 69. Disturbed oznámili názov piateho albumu. Equilibrium zverejnili na svojich Myspace stránkach skladbu z pripravovaného albumu Rekreatur. Krokus sú už platinový.

Gore metalová legenda Necrophagia dokončuje dlhoočakávaný album Deathtrip 69. Novinka by mala pokračovať tam, kde skončil ich debutový album Season of the Dead z roku 1987. Deathtrip by mal podľa vyjadrení skupiny obsahovať ťažké a tvrdé riffy a mal by byť popretkávaný hrôzistrašnými intrami a neľudskými vokálmi. Fanúšikovia týchto američanov sa určite majú načo tešiť. Deathtrip 69 by mal vyjsť na jeseň tohto roku.

Chicagska kapela Disturbed oznámila, že chystá piaty štúdiový album, ktorý dostal názov Asylum. Žiadne iné podrobnosti o albume neboli zverejnené, ale očakáva sa, že pokračovateľ dva roky starého Indestructible, by sa mal dostať na pulty obchodov ešte v tomto roku.

Nemeckí folkmetalisti Equilibrium pilne pracujú na novom albume. Ako ochutnávku pre nedočkavých fanúšikov zverejnili na svojich Myspace stránkach (www.myspace.com/equilibrium) skladbu z chystanej novinky a síce Der Ewige Sieg. K tejto skladbe sa chystá kapela natočiť aj videoklip, ktorý bude režírovať Florian Puchert. No a my dodajme, že nový album Rekreatur má vyjsť 18. júna u Nuclear Blast.

Nový album švajčiarskych veteránov Krokus, s názvom Hoodoo je už v rodnej krajine platinový. Top znamená, že z novinky sa predalo viac ako 30.000 kópií. Sony Music predá kapele platinovú dosku pri ich prvom vystúpení Hoodoo Tour 30. apríla v Zuchwile.