NOVINKY OD YAKUZY, SANCTIFICATION, KEEP OF KALESSIN A AC/DC

Dnes sa dozviete, že Yakuza dokončila nový album, že švédi Sanctification majú nového bubeníka. Keep of Kalessin zverejnili ďalšiu skladbu z pripravovanej novinky Reptilian. Legende AC/DC sa celosvetovo darí z ich soundtrackom.

Progresívny jazz metalisti Yakuza dokončili práce na novom albume Of Seismic Consequence. Skupina označuje novinku za najtemnejší, najťažší album, ktorý bol nahraný v štúdiu Sanford Parker. Album vyjde 22. júna prostredníctvom Profound Lore Records a bude na ňom deväť skladieb.

Švédska kapela Sanctification prijala do svojich radov nového bubeníka Arttu Malkiho (Souldrainer, ex – Aeon). "Arttu je dobrý bubeník s obrovskými skúsenosťami a pre náš štýl je ten pravý," znelo v oficiálnej správe kapely. No a my pre enznalých doplňujeme, že vokalistom týchto deatherov je Magnus "Masse" Broberg z Dark Funeral.

Hardrockovej legende AC/DC sa podarilo dostať na prvé miesto v britskej hitparáde albumov po ich vydaní soundtracku k novému filmu Iron Man 2. Albumu sa darí aj vo zvyšku sveta. Doteraz sa ho už predalo vyše 80 tisíc kópií.

Nóri Keep of Kalessin zverejnili ďalšiu skladbu z pripravovaného albumu Reptilian a síce The Awakening. Tú si môžete vypočuť na oficiálnej myspace stránke kapely (www.myspace.com/keepofkalessin).