MALEVOLENT CREATION A SONIC SYNDICATE S NOVÝMI MATERIÁLMI

V dnešných novinkách sa dozviete bližšie podrobnosti o jedenástom albume Malevolent Creation. Ďalej sa dozviete, že Sonic Syndicate vydávajú singel, že Devian nahrali tri úplne nové skladby a že ich opustil Legion. Taktiež si môžete prezrieť bubenícke umenie Mike Gaspara z Moonspell.
Veteráni floridskej deathmetalovej scény Malevolent Creation už dokončili práce na ich 11. štúdiovom albume Invidious Dominion. Nový album má vyjsť 27. augusta prostredníctvom Massacre Records. Novinka vyjde v troch verziách. V klasickej, v digipackovej s bonusmi a taktiež ako vinyl. Invidious Dominion bol nahratý v Mana Recording Studios na Floride s producentom Erikom Rutanom (Morbid Angel, Hate Eternal, Cannibal Corpse).

Švédska kapela Devian nahrala tri nové skladby, ktoré sú k dispozícii na ich Myspace profile (www.myspace.com/truedevian). Jedná sa o piesne I am the Serpent, Victimized a Forever Crowned in Blasphemy. V zostave Devian už, ale nefiguruje Legion (ex – Marduk), ktorého za mikrofónom nahradil gitarista Joinus. Dôvodom opustenia kapely bola Legionova vyťaženosť v jeho práci v tetovacom štúdiu.

Novinky vám prinášame aj od ďalšej švédskej kapely Sonic Syndicate. Tej vyjde 5. mája oficiálny singel Revolution Baby, ktorý bude predkrmom pred oficiálnou novinkou We Rule the Night, ktorý vyjde 27. augusta. "Takže 5. mája sa nalaďte na proadny rachot," znie v oficiálnej správe kapely pred vydaním singla.

Bubeník Moonspell Mike Gaspar zverejnil dve nahrávky svojho bubeníckeho umenia (drum clinic). Jedno z nich si môžete pozrieť TU.