VYDANIE NOVÉHO ALBUMU GRAVE SA BLÍŽI

Švédi Grave zverejnili online novú skladbu z pripravovanej novinky. Na scénu sa po dvoch rokoch vracajú Prostitute Disfigurement. Heaven Shall Burn zverejnili na svojom Myspace celý album. Angličania Ramesses vydajú nový album.
Švédska deathmetalová legenda Grave zverejnila na www.myspace.com/gravespace zbrusu novú skladbu Liberation. Menšiu odmlku kapela vyplnila nahrávaním deviateho štúdiového albumu Burial Ground. Fanúšikovia sa naň môžu tešiť už 14. júna, kedy ho vydá Regain Records.

Po dvoch rokoch nečinnosti hlási holandská mašina Prostitute Disfigurement návrat v novej zostave. Ku kapele sa vrátil spevák Niels van Wijk, tentokrát však na pozíciu gitaristu. Gitarového sparing partnera mu bude robiť Danny Tunker. Basu má na starosti Patrick Oosterveen, bicie Michiel van der Plicht a vokály Niels Adams.

Nemecká úderka Heaven Shall Burn zverejnila na svojom Myspace (www.myspace.com/officialheavenshallburn) celú dĺžku nového albumu Invictus. My dodajme, že na novinku sa zmestilo trinásť skladieb vrátane intra a záverečného outra.

Anglická kapela Ramesses hrajúca psychedelický doom zverejnila podrobnosti o pripravovanej novinke. Album dostal názov Take the Curse a vyjde 21.júna prostredníctvom nového vydavateľstva Ritual Productions. Toto zaujímavé trio umiestnilo na nový album desať skladieb.