EQUILIBRIUM ZVEREJNILI NOVÚ SKLADBU

Dnes sa dozviete, že Nocturnal Rites prijali nového gitaristu, že Aeternus už majú hotových 5 skladieb z pripravovanej novinky. Equilibrium zverejnili na svojom Myspace profile novú skladbu. Heaven Shall Burn zverejnili trailer k novému albumu.
Švédska power metalová kapela Nocturnal Rites prijala do svojich radov nového gitaristu. Stal sa ním iba 23-ročný Christopher Rorland, ktorý nahradil Nilsa Norberga. Spoločne s Rorlandom, by kapela mala začať pripravovať nástupcu tri roky starého albumu The 8th Sin.

Nóri Aeternus prezradili podrobnosti o pripravovanej novinke. Album dostane názov And the Seventh His Soul Detesteth. Na novom materiály kapela v súčasnosti tvrdo pracuje. Hotových má zatiaľ päť skladieb.

Nemecká folkmetalová kapela Equillibrium zverejnila na svojom myspace profile (www.myspace.com/equilibrium) ďalší song z pripravovaného albumu Rekreatur, ktorý vyjde 18. júna prostredníctvom Nuclear Blastu. Jedná sa o skladbu Verbrannte Erde, ktorej príbeh hovorí o nasadení armády v prvej vlne útoku, ktorej sa väčšinou nedarilo. V skladbe sa spieva najmä o ich odhodlaní zvíťaziť.

Novinka Invicttus od nemcov Heaven Shall Burn vyjde 8. júna. Kapela zverejnila oficiálny trailer ku novému albumu, ktorý si môžete pozrieť TU.