VYDANIE DVD RUNNING WILD SA ODKLADÁ NA NEURČITO

Sodom zverejnili obsah ich pripravovaného DVD. Pôvodný spevák Judas Priest Al Atkins si založil novú kapelu. Vydanie sľubovaného DVD Running Wild sa odkladá. Mortal Infinity dokončili nové EP. Blaze Bayley už má nového bubeníka.

Sodom zverejnili podrobnosti o pripravovanom DVD Lord of Depravity – Part II., ktoré vyjde 28. júna. DVD bude obsahovať dva disky. Prvý bude obsahovať skoro štvorhodinový materiál o kapele a na druhom nájdete až tri hodiny záznamov z ich vystúpení, videoklipov a rôznych raritných materiálov.

Pôvodný spevák legendárnych Judas Priest Al Atkins si založil novú kapelu Holy Rage. Kapela v týchto dňoch dokončila práce na debutovom albume Just Dont Run. Podľa Atkinsových slov je kapela z výsledkom nahrávania spokojná. V týchto dňoch musí ešte vyriešiť otázku ohľadom distribúcie a potom by sa mal debut Holy Rage objaviť na pultoch obchodov.

Nemecká legenda Running Wild chce vydať nové live DVD. Avšak práce na ňom sa výrazne naťahujú. Kapela prezradila, že DVD vyjde neskôr ako plánovala. Kedy to však bude neprezradila.

Nemeckí thrasheri Mortal Infinity dokončili práce na novom EP. To bude obsahovať tri zbrusu nové skladby a bude sa volať Eternal War. EP sa nahrávalo v štúdiu Skull and Crown v Obingu. Nové songy vám kapela predvedie už v lete počas festivalových vystúpení.

Minule sme vás informovali, že Blaze Bayleyho opustil bubeník Larry Paterson. Keďže sa Bayley onedlho rpedstaví aj v susedných Čechách, musel zohnať za Patersona náhradu. Tá prišla v podobe mladého a talentovaného bubeníka Claudia Tirincatima.