POTVRDENÉ: PAUL GREY JE NAOZAJ MŔTVY

Žiaľ správa o smrti basgitaristu Paula Greya zo Slipknotu je oficiálna. Dozviete sa podrobnosti o tejto ďalšej hudobnej tragédii. Kapela Tommyho Lee Methods of Mayhem nahrala nový album. Nemci Disillusion začnú pracovať na treťom albume.

Včera sme vás informovali o údajnej smrti basáka a jedného zo zakladateľov Slipknotu Paula Greya. Žiaľ, správa je oficiálna. Grey zomrel včera o 10:50 v hotelovej izbe v štáte Iowa. Príbuzní známeho basgitaristu požiadali pesonál hotelu, aby ho šli skontrolovať, pretože sa k nemu nemohli dostať a ani dovolať. Greya našiel zamestnanec hotela v izbe už samého a mŕtveho. Podľa polície personál nevidel a ani nepočul nič neobvyklé. Smrť Paula Greya sa bude vyšetrovať. Mnoho kapiel a muzikantov vyjadrilo svoju ľútosť nad Greyovou stratou. Za viacerých spomeňme aspoň Sepulturu, Korn, Hatebreed, Shadows Fall alebo Nonpoint. Paul Grey sa narodil v Los Angeles, neskôr sa s rodinou presťahoval do mesta Des Moines v štáte Iowa. Svoju hudobnú kariéru začinal v kapelách Anal Blast a Vexx. Spolu s perkusistom Shawnom "Clawnom" Crahanom a bubeníkom Joeyim Jordisonom bol zakladateľom populárnych Slipknot. Ako sme vás už včera informovali, táto správa je o to tragickejšia, že so svojou manželkou Brennou sa tešil na prvé dieťa. Grey zahynul vo veku 38 rokov…Česť jeho pamiatke…

Poďme už, ale k príjemnejším správam. Kapela legendárneho Tommyho Lee Methods of Mayhem vydá nový materiál nazvaný A Public Disservice Announcement. Ten vyjde 21. septembra. Tommy Lee na ňom spolupracoval s muzikantami roztrúsenými po celom svete. Zoznam muzikantov však nie je k dispozícii. Samotný Lee okomentoval novinku takto: "Tentokrát je to album môj a mojej kapely po celom svete."  

Nemecká kapela Disillusion sa chystá nahrávať nový, v poradí tretí album. Na dva týždne sa chystajú uzavrieť na izolované a bližšie nešpecifikované miesto, aby sa mohli plne sústrediť na písanie skladieb. Názov novinky a ani termín vydania týchto melodic deatherov zatiaľ nie je známy.