SLIPKNOT SA NA TLAČOVKE VYJARDILI KU GREYOVEJ SMRTI

Ponúkame vám možnosť pozrieť si zábery z tlačovej konferencie Slipknotu o smrti ich basáka Paula Greya. Kamelot podpísali zmluvu s vydavateľstvom, ktoré sa ich pokúsi presadiť na japonskom trhu. Lordi zverejnili názov novinky a dátumy vydania. Crimson Glory majú nového vokalistu.

Slipknot po smrti Paula Greya zvolali tlačovú konferenciu, kde sa podelili s novinármi a fanúšikmi so svojimi pocitmi. Úryvky z tlačovej konferencie si môžete pozrieť TU.

Americko-nórska kapela Kamelot podpísala zmluvu s vydavateľstvom Marquee/Avalon pre vydanie ich nového albumu v Japonsku. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vujsť na konci tohto leta.

Niekdajší víťazi Eurovision Song, fínska kapela Lordi oznámila názov nového albumu. Piaty album dostal názov Babez For Breakfast. Novinka vyjde súčasne v Amerike, Európe a Japonsku 14. septembra. Prvý singel This Is Heavy Metal vyjde už 6. augusta.

Americkí heavy/power metalisti Crimson Glory oznámili meno nového vokalistu. Stal sa ním Todd La Torre. Podľa slov kapely sa na novom vokalistovi jednoznačne zhodli všetci členovia. "Todd je stelesnením kvality, je vynikajúci spevák a skladateľ. Nový spevák nás doslova ohromil," stojí v oficiálnom vyhlásení Crimson Glory.