KORN ZVEREJNILI NOVÝ VIDEOKLIP

Americká hc legenda Bad Religion chystá 15. album. All Shall Perrish majú nového bubeníka a gitaristu. Korn zverejnili videoklip ku skladbe z nadchádzajúceho albumu.
Už neuveriteľných tridsať rokov sa na scéne pohybuje kapela Bad Religion, ktorá pomáhala formovať losangeleskú hc scénu. Kapela sa v týchto dňoch zavrela do štúdia, aby začala nahrávať jubilejný 15. album. Bližšie podrobnosti o novinke zatiaľ neboli zverejnené.

V americkej skupine All Shall Perrish nastali dosť nečakané personálne zmeny. Do kapely prichádza bubeník Adam Pierce (Sea of Treachery), aby nahrdil pôvodného člena skupiny Matta Kuykendalla. "Je to vždy ťažké, keď sa cesty s dlhoročným členom kapely a priateľom rozídu. No pre chod kapely to bolo nevyhnutné," stojí v oficiálnom vyhálsení All Shall Perrish. Do kapely taktiež prišiel nový gitarista talian Francesco Artusato, ktorý nahradil Jasona Richardsona. Ten sa rozhodol pripojiť ku kapele Born of Osiris.

Korn zverejnili videoklip k pripravovanej novinke. Voľba padla na skladbu Oidale (Leave Me Alone). Klip režíroval Phil Mucci. Skladba sa bude nachádzať na novinke Korn III: Remember Who You Are, ktorá vyjde 13. júla pod krídlami Roadrunner Records. Klip si môžete pozrieť TU.