ILL NINO ZVEREJNILI NOVÚ SKLADBU Z PRIPRAVOVANEJ NOVINKY

Ill Nino zverejnili na svojom Myspace profile novú skladbu. Liv Kristine pripravuje sólový album. Taliani Opposite Sides sa upísali novému vydavateľstvu. Britom De Profundis vyjde aktuálny album A Bleak Reflection aj v Indii.
Američania Ill Nino zverejnili na svojom Myspace profile (www.myspace.com/illnino) novú skladbu z pripravovaného albumu. Jedná sa o song nazvaný Scarred (My Prison). Podľa slov kapely si pobyt v štúdiu po dlhšom čase naozaj užívajú.

Liv Kristine (ex – Theatre of Tragedy, Leaves Eyes) v súčasnosti pripravuje sólový album nazvaný Skintight. Sólovka vyjde 30. augusta prostredníctvom Napalm Records.

Talianska death metalová kapela Opposite Sides podpísala zmluvu s vydavateľstvom Rising Records. Kapela v súčasnosti pripravuje druhý album, ktorý vyjde koncom tohto roka už pod krídlami nového vydavateľa.

Britskej kapele De Profundis vyjde novinka A Bleak Reflection aj v ďalekej Indii. O tento kúsok sa postaralo vydavateľstvo Sony BMG. Kapela teraz netrpezlivo očakáva ohlasy z tejto krajiny. Muzikanti zároveň prezradili, že onedlho začnú pracovať už aj na novom, v poradí treťom albume.