SOILWORK NATÁČAJÚ VIDEOKLIP

Soilwork pracujú na videoklipe k novému albumu. Američanom Nevermore sa darí v predaji nového albumu. Filipínčania Perverse Molestation chystajú debutový materiál. Na nedeľu sme vám v sekcii novinky prichystali malé prekvapenie.
Švédi Soilwork pracujú v týchto dňoch na novom videoklipe k pripravovanému albumu The Panic Broadcast. Voľba padla na skladbu Deliverance Is Mine. Klip režíruje Ivan Colic (Ex Deo, Type O Negative, Unleashed) a produkciu si vzal na starosti Stanimir "Stacy" Lukic (Moonspell, Kamelot, Deathstars).

Novinke The Obsidian Conspiracy od američanov Nevermore sa v prvom týždni predaja na starom kontinente naozaj darí. V Nemecku sa za prvý týždeň obehu vyšplhali na 13. priečku, v rakúsku zasa na 34. priečku. 

Filipínska death metalová partia Perverse Molestation pripravuje debutový materiál. Debut dostane názov Sadistic Way of Intense Perversion. Nový album by mal vyjsť niekedy v septembri tohto roka prostredníctvom ruského vydavateľstva Coyote Records.

Vždy v posledný deň v týždni vám podľa nášho výberu ponúkneme nejaký oficiálny a výnimočný videoklip na zlepšenie nálady. Dúfam, že toto oživenie nedeľných noviniek bude prijaté pozitívne. Začíname vikingami Amon Amarth a ich vynikajúcou skladbou Twilight of the Thunder God z rovnomenného albumu z roku 2008.