BOHATÝM SPRÁVAM DOMINUJE PRIPRAVOVANÉ THRASHOVÉ TURNÉ

Dnes sa s novinkami roztrhlo vrece a my nechceme, aby vám niečo ušlo. Postupne sa dozviete, že Kataklysm a Iron Maiden už oficiálne zverejnili covery k svojim novinkám, ktoré si môžete pozrieť u nás. Dozviete sa, že Gory Blister začali anhrávať nový album, že sa chystá zimné európske turné troch thrashových velikánov. Zistíte, že Crowbar sa upísali novému albelu a pripravujp novinku a že fíni Battleore nahrávajú nový album.

Kanadskí deatheri Kataklysm zverejnili artwork k pripravovanej novinke Heavens Venom. Album bol produkovaný gitaristom kapely Jean-Francois Dagenaisom a mix si vzal na starosti uznávaný Tue Madsen. Ako budete môcť vidieť pod novinkami, tak artwork nového albumu tvoria opäť "klasické postavy" na aké sme boli zvyknutí pri predošlých albumoch Kataklysm.

Ďalší deatheri, tentokrát Gory Blister pripravujú pokračovateľa rok starého Graveyard of Angels. Novinka bude zmesou brutality, melódií a techniky. Podrobnosti o termíne vydania zatiaľ títo taliani nezverejnili.

Dnes vám ponúkneme aj náhľad coveru novinky od legendy Iron Maiden. Artwork si zval na starosti Melvyn Grant. No a my pre úplnosť dodávame, že všetcio fanúšikovia nech si do kalendárov dobre poznačia dátum 17. august, pretože vtedy vyjde The Final Frontier.

Tri veľké mená thrash metalu sa dohodli na spoločnom európskom turné. Ide o Kreator, Exodus a Death Angel. Spoločne s nimi sa predstaví aj nová nádej žánru a to gréci Suicidal Angels.  Turné je naplánované na november a december tohto roka. Najbližšie k nášmu územiu bude táto zaujímavá akcia 2. decembra, kedy sa kapely predstavia v Prahe.

Sludge metalová legenda Crowbar sa upísala novému labelu a síce E1 Music. S novým vydavateľom už pracuje aj na novom albume, ktorý by mal byť uvoľnení do obehu na jeseň tohto roka. Podľa gitaristu Kirka Windsteina sa kapela už teší na spoluprácu s novým labelom a dúfa, že novinkou nesklamú fanúšikov.

Fíni Battleore sa v týchto dňoch nachádzajú v štúdiu, kde nahrávajú nový album. Pracovný názov novinky je Doombound a malo by byť na nej 12 piesní, ale ako tvrdí samotná kapela, nie je to ešte konečné číslo. Album má vyjsť na sklonku tohto roka.