Košičania WASTAGE idú krstiť nový album: Špeciálnym hosťom akcie DECAPITATED!

Slovenská thrascorová úderka WASTAGE z Košíc bude koncom apríla krstiť svoj nový album „Slave to The System“. Špeciálnym a veľmi vzácnym hosťom celej tejto milej udalosti budú Poliaci DECAPITATED. To si nemôžete nechať ujsť!

DECAPITATED (Pol)
WASTAGE (Sk)
RESONANT OF MIND (Ger)
CHEMICAL CANCER (Aut)

Piatok 24.4.2015, Košice – Colloseum

Štart: 18:00, vstupné: 10 € (predpredaj) / 12 € (v deň koncertu na mieste)

DECAPITATED predstavuje jednu z popredných poľských technicko-death metalových kapiel. Založená bola v roku 1996, od tej doby majú na svojom konte 5 dlhohrajúcich albumov. Kapela na metalovej scéne získala popredné miesto a to dokonca z celosvetového hľadiska, ktorá každým ďalším albumom len dokazuje, svoje kvality. Album „Carnival Is Forever“ vyšiel v roku 2011 pod značkou Nuclear Blast a to je už postačujúce, aby človek metaluchtivý pochopil, že to už niečo musí znamenať.

decapitated-2014

DECAPITATED

V košickom Collosseu sa predstavia po dlhých štyroch rokoch pred turné po Austrálii. Je to možno na dlhší čas jeden z ojedinelých klubových koncertov na Slovensku, na ktorom budú propagovať svoj posledný album „Blood Mantra“, ktorý vyšiel minulý rok taktiež u Nuclear Blast. Určite je na čo sa tešiť. DECAPITATED je značka kvality isto to potvrdia aj na tomto koncerte.

WASTAGE – thrashcore z Košíc, budú na tom to koncerte krstiť svoj nový album „Slave to The System“, ktorý vyjde v najbližšom období. Kapela pomerne aktívne koncertuje doma aj v zahraničí v skupine pôsobia muzikanti, ktorí sú už ostrieľaní z účinkovania z predošlých kapiel, možno známejších v undergroundovej scéne, napr. na bicích hrá Miro Szeman (ex – XIBALBA, THE WEED,) Jozef Daraš (ex – MORTUARY, XIBALBA) za mikrofónom Bohuš Michalko predtým hral v STONE COLD BITCH či ETERNITY. Skupina postúpila do finále Wacken Metal Battle Slovakia, svoju novinku budú predstavovať na tomto koncerte, ale aj iných akciách aj za hranicami Slovenska.

Pozvanie prijali aj ďalšie nádejne kapely zo zahraničia – RESONANT OF MIND POST – post hardcore z Nemecka a CHEMICAL CANCER – metalcore z Rakúska.

Program:
18:00 -18:45 CHEMICAL CANCER
19:00 -19:45 RESONANT OF MIND
20:00 -20:45 WASTAGE
21:00- 22:30 DECAPITATED

decapitated-wastage-plagat

Plagát ku akcii

Tlačová správa