TOM G. WARRIOR DOSTAL PRESTÍŽNU CENU

Dnes sa dozviete, že zakladateľ kapiel Celtic Frost alebo Hellhamme,r Tom G. Warrior dostal v Londýne zaujímavé ocenenie. Wendy Diová okomentovala tributový, ktorý album na počesť jej manžela, ktorý vydal Joey DeMaio. Sucidal Angels pracujú na treťom albume a plánujú ho vydať v novembri. Kamelot zas pracujú na novom videoklipe. Nový videoklip už dokončili fíni Before the Dawn a ten si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.
Thomas G. Fischer alias Tom G. Warrior zakladateľ legendárnych kapiel Celtic Frost a Hellhammer, dostal ocenenie Golden Gold Award pre inšpiráciu. Stalo sa tak počas tohto týždňa v Londýne. Cenu si prevzal od frontmana kapely Lee Dorian. Warrior po prevzatí ceny vyhlásil: "Podľa môjho názoru som si túto cenu nezaslúžil. Miesto mňa ju mal dostať Tonny Iommi, Geezer Butler, Angel Witch alebo Venom. Vlastne tí umelci, ktorí ma inšpirovali a bez ktorých by som sa tu dnes večer neocitol." Thomas G. Fisher momentálne pôsobí v ďalšej zaujímavej kapele Triptykon.

Veľmi zaujímavé vyhlásenie vydala Wendy Diová ohľadom tributového albumu na počesť jej manžela, ktoré vydáva vydavateľstvo Magic Circle Music, ktoré vlastní Joey DeMaio. "Milí priatelia a fanúšikovia Ronnieho, v poslednej dobe som videla na internete veľa správ o tribotovom albume, ktorý má byť ako "pocta" pre Ronnieho. Prosím nenechajte sa zmiasť, že to robia pre Ronnieho poctu alebo pre jeho nadáciu proti rakovine. Peniaze z predaja toho albumu idú do ich vrecák a nie do fondu. Považujem to za absolútne hanebné a znepokojuje ma to, že sa snažia zarobiť na Ronnieho smrti."

Okolo gréckych thrasherov Sucidal Angels ešte neutíchli debaty kvôli ich vydarenému albumu Sanctify the Darkness z minulého roka a kapela už pripravuje v poradí tretí album. Novinku bude produkovať R.D.Liapakis zvuk si zoberie na starosti C. Schmid. Album by mal vyjsť v novembri, kedy sa kapela vydáva na Thrash Fest po Európe spoločne s Kreatorom, Exodusom a Death Angel.

Kapela Kamelot práve dokončuje práce na videoklipe k novej skladbe The Grat Pandemonium. Skladba sa objaví na novom albume, ktorý by mal vyjsť v septembri tohto roka.

Na záver vám ponúkame nový videoklip od fínskych dark metalistov Before the Dawn ku skladbe End of Days. Skladba pochádza z výročného albumu Decade of Darkness. Video bolo natáčané počas ich turné v Ázii. Nájdete ho pod dnešnými novinkami.