BEHEMOTH natočili ďalší klip, ARCTURUS vydajú nový album po 10. rokoch!

Poliaci BEHEMOTH nahrali nový klip. Nóri ARCTURUS vydajú nový album. Death metalisti DEMONICAL zverejnili novú skladbu. Bleskové správy aj z táborov ARMORED SAINT, DEBAUCHERY a DRUDKH. Novinky aj z táborov slovenských kapiel KARPINA a DISSONANCE.

Behemoth-The-Satanist-Promo

BEHEMOTH

Poľskí rúhači BEHEMOTH sa prezentujú nový videoklipom, ktorý natočili ku skladbe „Messe Noire“ z ich stále aktuálnej dosky „The Satanist“. Spomínaný obrazový materiál režíroval Zev Deans. O kostými sa so svojou temnou kolekciou postarala módna dizajnérka Sharon Toxic.

Nórska kapela ARCTURUS sa hlási o slovo s novým štúdiovým albumom, ktorý vydá po 10. rokoch! Štúdiová novinka dostala názov „Arcturian“ a na pultoch predajní sa objaví 8. mája prostredníctvom vydavateľstva Prophecy Productions. Kapela taktiež zverejnila pripravovanú pieseň „The Arcturian Sign“.

Death metalová kapela DEMONICAL zverejnila novú skladbu s názvom „Cursed Liberation“ z chystaného EP „Black Flesh Redemption“, ktoré vyjde 24. apríla prostredníctvom labelu Agonia Records.

Američania ARMORED SAINT natočili nový videoklip ku piesni „Win Hands Down“ z ich rovnomennej chystanej štúdiovky, ktorá vyjde 2. júna prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Nemeckí vyznávači kovu smrti DEBAUCHERY zverejnili teaser k ich novému albumu „Fuck Humanity“. Ten vychádza 10. júla prostredníctvom labelu Massacre Records.

Black metalisti DRUDKH vydajú 19. mája prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist nový album „A Furrow Cut Short“, z ktorého ponúkajú ukážku v podobe skladby „Cursed Sons II“. Vy si ju môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Kultová slovenská skupina KARPINA po prvýkrát vystúpi na Bratislavskom majálese! Bratislavskí rockeri odpália na multižánrovom festivale 30. apríla na Tyršovom nábreží najväčšie pecky hudobnej kariéry. Kapela, ktorá nedávno oslávila 25. narodeniny v legendárnom bratislavskom klube MMC, sa na Bratislavský majáles veľmi teší. Karpina zároveň pripravuje ďalšie nové skladby a chystá sa na festivalovú sezónu.  Nenechajte si ujsť koncert plný hitov ako „Hirošima“, „Prievidza“ či novinku „Láska až hrob“. Chýbať nebudú ani  kontroverznou kapelou obľúbené prevleky a kostýmy! – Tlačová správa (Propaganda House)

Piešťanská kapela DISSONANCE oslávi ešte počas vlaňajšieho decembra 20 rokov od vydania albumu „Look To Forget“. K tomuto výročiu pripravila táto formácia už dlhšie avizovaný album „The Intricacies Of Nothingness“. Skupina si album nahrala sama a na vlastné náklady. „Nepatríme pod žiadne vydavateľstvo. Išlo nám len o spomienku na časy minulé a chceli sme spraviť radosť radosť priaznivcom tohto žánru,“ píše sa vo vyhlásení kapely. Spomínaný nový album nájdete v plnej dĺžke hneď nižšie.