SYMPHONY X PRACUJÚ NA NOVOM ALBUME

Dnes sa dozviete, že Symphony X pracujú na 8. albume. End of Green zverejnili cover nového albumu. Mystic Prophecy našli nového bubeníka. Austrálčania Disentomb pripravujú debutový materiál. Keďže je nedeľa, tak vám ponúkneme opäť ďalší zaujímavý klip.
Američania Symphony X sa momentálne nachádzajú v štúdiu, kde pracujú na novom albume, ktorý chcú vydať niekedy koncom tohto roka prostredníctvom svojho nového labelu, teda Nuclear Blastu. Podľa slov kapely sú bubny a rytmické gitarové časti už hotové. Teraz sa chcú pustiť do textov a melódií a Russell Allen do spevu. Na názov v poradí 8. albumu si budeme musieť ešte počkať. 

Nemecká gothic rocková kapela End of Green oznámila, že 20. augusta vydá v poradí siedmy album nazvaný High Hopes in Low Places. Do obchodov sa nahrávka dostane vďaka Silverdust Records. Album sa natáčal v Mníchove s producentom Cornom Bartelsom. Kapela vyprodukovala 10 nových skladieb. Artwork k novinke nájdete pod novinkami.

Nemecká kapela Mystic Prophecy oznámila, že po dlhšom hľadaní našla nového bubeníka. Stal sa ním istý Claudio Sisto, kotrý sa síce narodil v Nemecku, ale má talianske korene. Z jeho doterajších pôsobeniach v kapelách je najvýznamnejšia azda kapela Contracrash s ktorou nahral album a vystupoval na festivale Bang Your Head v roku 2008.

Austrálska brutal death metalová partia Disentomb pripravuje debutový materiál s názvom Sunken Chambers of Nephilim. Novinka vyjde pod hlavičkou Amputated Vein Records v auguste tohto roka. Album mixoval Jacob Schmidt z Defated Sanity. Na novinke bude desať nových songov.

Dnes pokračujeme v pripomínaní vynikajúcich a nezabudnuteľných klipov. Dnes vám pripomenieme vynikajúci videoklip od kapelky Masterplan s názvom Back For My Life.