NOVINKY Z TÁBOROV AGNOSTIC FRONT, MASTODON A MACHINE HEAD

Agnostic Front zmenili počas turné bubeníka, prečo? Benedictum začali nahrávať nový album. Mastodon zverejnili na internete novú skladbu. Rob Flynn z Machine Head prerobil skladbu Die Young, ktorú venoval zosnulej manažérke Debbie Abono. Vy si jeho verziu známej skladby od Black Sabbath môžete pozrieť prostredníctvom nášho servera.
Agnostic Front musel počas prebiehajúceho turné opustiť bubeník Pokey Mo, ktorý si privodil bližšie nešpecifikované zranenie. Na zvyšné koncerty počas mexického turné ho v kapele nahradí Dominik Timm z kapely Circle of Death. Po mexickom turné ho zas nahradí Steve Gallo. Podľa slov kapely by sa Pokey mal pridať ku Agnostic Front opäť v auguste.

Amričania Benedictum práve dokončili nahrávanie svojho tretieho albumu. Kapela ho nahrávala s producentom Ryanom Greenom (Megadeth) v jeho štúdiu Area 52 v Arizone. Na novinke bude hosťovať Rudy Sarzo (Dio, Qiet Riot, Ozzy) a Craig Goldy (Dio Budgie). Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť niekedy v zime.

Mastodon umiestnili na server Stereogum.com svoju novú skladbu nazvanú Indian Theme. Skladba bola nahraná ku filmu Jonah Hex a celý soundtrack ku filmu vyjde 29. júna prostredníctvom Reprise Records.

Frontman Machine Head Robb Flynn nahral skladbu Die Young od Black Sabbathu, ktorú venoval zosnulej thrashovej manažérke Debbie Abono, ktorá zomrela presne v ten istý deň ako Ronnie James Dio. Vy si môžete pozrieť video s touto skladbou a Flynnovým komentárom v ktorom okrem iného hovorí aj toto: „Ani neviem prečo som nahral túto pieseň. Ona pre samotnú Debbie alebo Ronnieho ani nebude mať význam. No bol som smutný a depresívny a vtedy to bola jediná vec, ktorá mala pre mňa význam.“