KREATOR NAHRALI NOVÝ VIDEOKLIP

Dnes sa dozviete správy z death metalových táborov Revolting a Malleficarum o ich pripravovaných novinkách. Unisonic, teda partia okolo Michaela Kiskeho zverejnila demoverziu novej skladby. A na záver vám ponúkame nový videoklip z tábora Kreator.
Švédski deatheri Revolting začali pracovať na treťom albume. Momentálne členovia kapely píšu skladby a potom ich začnú nahrávať. Zatiaľ bezmenná novinka vyjde prostredníctvom Razorback Recordings v roku 2011. Kapela varovala fanúšikov, že sa majú pripraviť nekompromisný materiál, ktorý ponúkne všetko zo švédskej školy death metalu.

Ďalší deatheri, tentokrát španieli Malleficarum práve dokončili svoj debutový materiál. Materiál sa nahrával v talianskom štúdiu Realsound Studios v januári a vo februári. Zatiaľ bezmenný album by mala kapela vydať už čoskoro.

Hviezdny projekt okolo Michiho Kiskeho Unisonic zverejnil na svojich Myspace stránkach (www.myspace.com/unisonic) prvú skladbu zo svojej dielne. Jedná sa o demoverziu piesne Souls Alive.

Dnes vám neponúkneme žiadny klasický klip, ale horúcu novinku. Ide o nový videoklip v podaní legendy Kreator, ktorá sa rozhodla takto odprezentovať skladbu Destory What Destroys You z aktuálneho albumu Hordes of Chaos. Nech sa páči…