EXHUMED SA NA SCÉNU VRACAJÚ PO PIATICH ROKOCH

Dnes sa dozviete, že znovu ožíva gore metalová legenda Exhumed. Rage Against the Machine chystajú protestné koncerty. U dánov Hatesphere nastali personálne zmeny. Na záver si môžete pozrieť nový videoklip francúzov Heavenly, už druhý z aktuálneho albumu. 

Gore metalová legenda Exhumed sa hlási o slovo po 5 ročnej odmlke. Okrem zakladateľa kapely speváka a gitaristu Matta Harveya tvoria zostavu Exhumed basák Leon Del Muerte (Phobia, Murder Construct), gitarista Wes Caley (Uphill Battle) a bubeník Danny Walker (Intronaut, Murder Construct, Uphill Battle). Exhumed v tejto zostave znovu nahrajú album z roku 2003 Anatomy Is Destiny, ktorý vyjde na jeseň.

Rage Against the Machine chystajú na júl protestné koncerty proti kontroverznému imigračnému zákonu. Koncerty odohrajú v americkom štáte Arizona, kde tento zákon schválili.

Dánska kapela Hatesphere má nového speváka. Jonathana Albrechtsena nahradí za mikrofónom Esben "Esse" Hansen. OKrem Albrechtsena opustil kapelu aj basák Mixen Lindberg, ktorého do konca roka nahradí pôvodný člen Mikael Ehlert.

Na záver vám ponúkame nový klip francúzskych melodikov Heavenly. Klip je na skladbu Lost In Your Eyes a je už druhý v poradí z aktuálneho albumu Carpe Diem.