Abbath z IMMORTAL zverejnil detaily o jeho novej kapele. Správy aj od LINDEMANN a AGNOSTIC FRONT

Abbath po rozpade IMMORTAL prezradil mená svojich nových spoluhráčov. Projekt LINDEMANN zverejnil artwork debutového albumu. AGNOSTIC FRONT budú mať dokument.  Fíni CAIN´S OFFERING  zverejnili novú pieseň. Death metalisti ENTRAILS zverejnili novú pieseň.

abbath2015promo_638

Abbathova nová promo foto k jeho novej kapele

Po rozpade kapely IMMORTAL rozbieha Abbath novú kapelu pod vlastným menom. Niekdajší líder nórskej black metalovej ikony nezaháľa, už stihol aj podpísať zmluvu s vydavateľstvom Season of Mist. Okrem toho predstavil nové posily v jeho kapele, ktorými sú basgitarista Tom Cato Visnes, známejší pod pseudonymom King ov Hell (GOD SEED, ex-GORGOROTH) a neúnavný bubeník Baard Kolstad (BORKNAGAR, LEPROUS, ICS VORTEX).

LINDEMANN, teda nový projekt speváka RAMMSTEIN Tilla Lindemanna a Petra Tägtgrena (HYPOCRISY, PAIN), zverejnil po viacreých artworkoch už ten pravý, ktorý bude zdobiť ich debutovú nahrávku s názvom „Skills in Pills“. Mimochodom, aj podľa predošlých fotiek bude jasné, že Till a Peter si čo do úchylnosti istotne „sadli“. A práve aj grafika napovedá, že pôjde o poriadnu „úchylárňu“. Debut tejto dvojice uzrie svetlo sveta už budúci mesiac.

lindemann-skills-in-pills

Tento artwork použijú LINDEMANN na debutovom albume

Hardcoreová kapela AGNOSTIC FROST spustila Kickstarter, aby za pomoci fanúšikov mohol vzniknúť dokument práve o tejto legende z New Yorku. V tomto snímku pôjde aj o bližší pohľad na dvoch členov, konkrétne Vinnieho Stigmu a Rogera Mireta. Dokument dostal názov „The Godfathers of Hardcore“ a režírovať ho bude Ian McFarland.

Fínska skupina CAIN´S OFFERING poskladaná z bývalých členov SONATA ARCTICA a STRATOVARIUS zverejnila titulnú pieseň z ich druhého štúdiového albumu „Stormcrow“. Podľa slov hlavného mozgu kapely Janiho Liimatainena bude nový album oproti debutu ucelenejšou nahrávkou. Nižšie nájdete spomínaný song.

Švédski death metalisti ENTRAILS zverejnili novú pieseň s názvom „Midnight Coffin“ (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE), ktorá pochádza z ich chystanej štúdiovej novinky „Obliteration“. Tá vyjde 19. mája prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.