HELLOWEEN sprístupnili ďalšiu pieseň. Novinky aj z táborov SEPULTURA, LINDEMANN alebo STRATOVARIUS

Nemci HELLOWEEN zverejnili ďalšiu pripravovanú skladbu. Power metalisti SEPULTURA vydá nové EP. Na debut projektu LINDEMANN si budeme musieť počkať o niečo dlhšie. Ďalšie novinky aj od STRATOVARIUS, KORPIKLAANI, KAMELOT, bývalých členov VENOM, VEIL OF MAYA, 777BABALON a TEMNOHOR.

helloween-2015

HELLOWEEN

Nemecká kapela HELLOWEEN zverejnila novú pieseň „Lost in America“ z ich v poradí pätnásteho štúdiového albumu „My God-Given Right“. Jubilejný album sa dostane na pulty predajní 29. mája prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Nový song nájdete nižšie.

Brazílska legenda SEPULTURA vydá 5. júna pri príležitosti 30 rokov existencie nové sedempalcové EP  „Under My Skin“. Nové EP bude obsahovať aj novú pieseň „Under My Skin“ a live verziu skladby „Kairos“. Artwork novinky zdobia tetovania fanúšikov, ktoré kapele po výzve posielali. Pozrite si ho hneď pod správou.

sepultura-30-years

SEPULTURA – Under My Skin

Debutový album projektu LINDEMANN, za ktorým stoja Till Lindemann (RAMMSTEIN) a Peter Tägtgren (HYPOCRISY, PAIN) mení dátum vydania. Podľa najnovších informácií uzrie svetlo sveta až o mesiac neskôr, ako bolo plánované. Nečakajte túto novinku teda už v máji, ale až 23. júna. Prvý singel s názvom „Praise Abort“ uzrie svetlo sveta 29. mája.

Power metalová kapela STRATOVARIUS z Fínska oznámila, že 14. augusta vydá nový štúdiový počin nazvaný „Eternal“. Viac podrobností nateraz nevieme, jediné čo kapela ďalej uviedla je, že novinka vyjde prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC.

Fínski folk metalisti KORPIKLAANI majú nový videoklip ku skladbe „Pilli On Pajusta Tehty“ z ich štúdiovej novinky „Noita“, ktorá vyjde 1. mája prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Aj kapela KAMELOT ma nový klip. Skupina ho nahrala k piesni s názvom „Insomnia“. Spomínanú skladbu nájdete na ich novom albume „Haven“, ktorý vyjde 8. mája prostredníctvom Napalm Records.

Bývalí členovia formácie VENOM, konkrétne Jeff „Mantas“ Dunn (gitara), Anthony „Abaddon“ Bray (bicie) a Tony „Demolition Man“ Dolan (vokál, basgitara) založili novú kapelu s názvom VENOM INC. Skupina už má aj naplánované prvé koncerty, na ktorých budú hrať najznámejšie veci od VENOM a plánujú aj zbrusu nový album. Nižšie nájdete aj video.

Americkí deathcoreisti VEIL OF MAYA vydajú 12. mája prostredníctvom vydavateľstva Sumerian Records nový štúdiový album s názvom „Matriarch“. Nižšie si môžete pozrieť aj videoklip ku piesni „Mikasa“, ktorá pochádza zo spomínanej novinky.

Slovenská scéna má ďalšie nové dva albumové prírastky. Prvým je nový album od 777BABALON, ktorý sa vynie ako nočná rieka, ako koza diamantového plaza s tisícami odleskov v mesačnom svite oslavujúc nekonečnú blaženosť… a pád do sladkého zabudnutia… Je to oslava korunovaného dieťaťa. Krása v nevinnosti, krutosti a svätosti, z ktorej vyviera krvavé more vyrovnania hriechov. Novinka od 777BABALON dostala názov „Crowned and Conquering Child“ a vyšla 8. apríla. – Tlačová správa.

Kruh sa uzavrel. Toto sú zvláštne príbehy z Malých Karpát, kde skvelé víno sa rodí a krásne dubáky v lesoch predvádzajú svoj stojatý tanec. Stromy v týchto lesoch vedia svoje. Toto je spanilá jazda starým čiernym metálom. Surová a číra ako nekonečné lesy karpatské. Známy old school blackový projekt TEMNOHOR vydal svoj definitívne posledný album „Krv a pot Malých Karpát“. Album vyšiel v spolupráci s Už bolo dosť Productions v peknom 6 panelovom digipacku v počte 198 ks 8. apríla. – Tlačová správa