ATREYU MAJÚ NOVÝ VIDEOKLIP

Dimmu Borgir predstavili názov nového albumu a jeho kompletný artwork. Angra vypustila na verejnosť prvú skladbu z pripravovaného albumu. Atreyu majú nový videoklip.

Len pred pár dňami sme vás informovali o novinkách z táboru nórskych black metalistov Dimmu Borgir. Predstavili sme vám prvú štvrtinu nového artworku a dátumy vydania deviateho štúdiového albumu (24. septembra v Nemecku, 27. septembra v ostatných krajinách Európy a 12. októbra v Severnej Amerike). Dnes už poznáme celý artwork, ktorý si môžete pozrieť na obrázku vľavo, no čo je dôležitejšie, poznáme aj názov nového albumu. Ten je viac než netradičný – Abrahadabra. Pod týmto nezvyčajným slovom by sme po veľmi hrubom preklade mali dostať niečo ako Budem tvoriť ako ja chcem. Už o 2,5 mesiaca sa teda dozvieme, ako teda partia okolo speváka Shagratha v posledných jedenástich mesiacoch tvorila a čo z toho vzniklo.

Minulý týždeň sa na pretras v našich novinkách dostala aj brazílska Angra. Po tom, čo oznámila vydanie siedmeho štúdiového albumu s názvom Aqua na 28. septembra sa dnes rozhodla pre fanúšikov sprístupniť prvú skladbu z pripravovaného albumu, ktorá nesia názov Arising Thunder. Skladbu si môžu fanúšikovia vypočuť na ich MySpace stránke.

Americká metalcorová formácia Atreyu predstavila nový klip ku skladbe Gallows z ich posledného albumu Congregation of the Damned, ktorému sa podarilo predať za prvý týždeň 26 000 kópií. Najnovší klip si môžete pozrieť v nasledujúcom odkaze nižšie.