PARADISE LOST s novým klipom, BEHEMOTH majú vlastné pivo, HIM na Slovensku

Britskí veteráni PARADISE LOST sa prezentujú novým klipom. Poliaci BEHEMOTH majú vlastnú značku piva. HIM po 10. rokoch vystúpia na Slovensku. Deatheri KATAKLYSM chystajú niekoľko nových videoklipov. Novinky aj z táborov kapiel NUCLEAR ASSAULT, DELAIN a BROKEN RAIN.

paradise-lost-2015

PARADISE LOST

Briti PARADISE LOST natočili nový videoklip ku piesni s názvom „Beneath Broken Earth“. Skladba pochádza z ich chystanej štúdiovej nahrávky „The Plague Within“, ktorá vyjde 1. júna prostredníctvom Century Media Records. Videoklip je hneď pod správou.

Poľskí black/death metalisti BEHEMOTH sa pridali ku skupine kapiel, ktoré majú svoju vlastnú značku piva. BEHEMOTH tak v spolupráci s poľským pivovarom Perun predstavili svoju značku zlatého moku s názvom Sacrum, ktoré bude k dispozícii od 11. mája.

behemoth-beer

Pivo Sacrum v podaní BEHEMOTH

Finská kapela HIM vystoupí 2.8.2015 v Bratislavě! Finská rocková kapela HIM potvrdila na neděli 2.8. 2015  své klubové vystoupení v Bratislavě, kde se představí v klubu Majestic. Vystoupení nabídne průřez kompletní diskografií kapely a chybět nebudou ani songy z dosud posledního alba „Tears on Tape“.  Vstupenky na bratislavský koncert jsou již nyní v prodeji, za 40 eur je koupíte přes e-shop partnerské agentury www.obscure.cz a za 41 eur v síti Ticketportal. Bližší informace o koncertu naleznete na na facebookovém eventu pořádající agentury Veil Productions a na www.veil.cz. – Tlačová správa.

Kanadskí death metalisti KATAKLYSM vydajú 31. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový štúdiový album „Of Ghosts and Gods“. To je všeobecne známe, kapela však príde s nevídanou záležitosťou. Vokalista Maurizio Iacono v nižšie priloženom videu prezradil, že kapela v rámci konceptu natočí ku každej piesni na albume videoklip. Okrem toho si v spomínanom videu môžete vypočuť krátku ukážku novej skladby „Thy Serpents Tongue.

Thrash metaloví veteráni NUCLEAR ASSAULT zverejnili teaser k ich chystanému EP „Pounder“, ktoré vyjde 1. júna prostredníctvom vydavateľstva Sidipus Records.

Holanďania DELAIN zverejnili nové lyric video ku piesni „Sing To Me“, ktoré sa nachádza na ich stále aktuálnom albume „The Human Contradiction“. Zaujímavosťou je, že v skladbe aj videu hosťuje Marco Hietala (NIGHTWISH, TAROT).

Banskobystrická metalová formácia BROKEN RAIN vydala v posledných dňoch svoj debutový materiál „Here comes the Pain“. Album si skupina vydala na vlastné náklady, vyšiel vo formáte cd a digitálnom.