Bohatá nádielka noviniek: AGNOSTIC FRONT, PRIMORDIAL, DEATH ANGEL a ďalší

Hardcoristi AGNOSTIC FRONT, folk/black metaloví PRIMORDIAL, navrátilci CENITNEX, death metalisti MASTIC SCUM, ale i Slováci WITHIN SILENCE majú nové klipy. Novinky aj z táborov DEATH ANGEL, George Kollias (NILE), IWRESTLEDABEARONCE a DEBAUCHERY.

AGNOSTIC-FRONT-2015

AGNOSTIC FRONT

Hardcoreová legenda AGNOSTIC FRONT má nový videoklip ku piesni „Never Walk Alone“, ktorú nájdete na ich čerstvej štúdiovej novinke „The American Dream Died“. Klip si môžete pozrieť hneď pod správou.

Novým klipom sa prezentujú aj írski folk/black metalisti PRIMORDIAL. Ten je ku piesni „Wield Lightning to Split the Sun“, pochádza z ich stále aktuálnej dosky „Where Greater Men Have Fallen“.

Nový klip ponúkajú aj death metaloví navrátilci CENTINEX, ktorí natočili obrazový materiál ku skladbe „Moist Purple Skin“ z ich stále aktuálnej a comebackovej dosky „Redeeming Filth“.

Pokračujeme v klipovom okienku. Nový obrazový materiál natočili aj Rakúšania MASTIC SCUM. Klipom je k piesni „Controlled Collapse“. Skladba pochádza z ich zatiaľ poslednej štúdiovky „C T R L“.

Bohatú klipovú nádielku uzavrieme na Slovensku. Skupina WITHIN SILENCE nahrala videoklip ku piesni „Silent Desire“, ktorá je otvracím songom ich debutového albumu „Gallery of Life“. Album vychádza pod halvičkou zahraničného vydavateľstva Ulterium Records.

Legendárna thrash metalová kapela DEATH ANGEL z oblasti Bay Area oznámila, že 1. októbra sa zavrie do nahrávacieho štúdia, aby zaznamenala nový štúdiový počin. Zatiaľ bezmenná novinka by mala potom vyjsť v apríli budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Bubeník George Kollias (NILE) zverejnil ďalšiu skladbu zo svojho sólového projektu, s ktorým 18. mája vydá debutový album „Invictus“. Skladbu „Buried Under the Flames“ si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Americká metalcoreová kapela IWRESTLEDABEARONCE vydá 16. júna prostredníctvom labelu Artery Recordings nový štúdiový album „Hail Mary“, z ktorého kapela zverejnila skladbu s názvom „Wade in the Water“.

Death metalová úderka DEBAUCHERY, ktorú budete môcť zhliadnuť aj na tohtoročnom festivale Gothoom, zverejnila nový song „Ironclad Declaration of War“. Spomínanú pieseň nájdete na ich chystanom novom albume „Fuck Humanity“, ktorý bude obsahovať dvanásť skladieb a vyjde tento rok prostredníctvom vydavateľstva Massacre Records.