NIGHTWISH prezentujú ďalšie video, nové klipy majú aj SIX FEET UNDER a THE DILLINGER ESCAPE PLAN

Fínska megastar NIGHTWISH zverejnila nové lyric video. Nové klipy majú deatheri SIX FEET UNDER a mathcoristi THE DILLINGER ESCAPE PLANE. Novinky aj z prostredia kapiel ROTTING CHRIST, GRAVEWORM,  POWERWOLF a CRYPTOPSY.

NIGHTWISH

Symphonic metalová kapela NIGHTWISH sa opäť hlási o slovo. V rámci masívnej podpory nového albumu „Endless Forms Most Beautiful“ natočila skupina okolo Tuomasa Holopainena nové lyric video, ktoré je k rovnomennej piesni. Vy videoklip nájdete hneď pod správou. A nezabudnite, už 14. júna spolu so SABATON vystúpia NIGHTWISH v Banskej Bystrici.

Nový klip hlásia aj z tábora SIX FEET UNDER, ktorý skupina okolo Chrisa Barnesa natočila ku skladbe „Open Coffin Orgy“. Song pochádza z ich čerstvej albumovej novinky „Crypt of the Devil“.

Do tretice nový klip. Ten ponúka skupina THE DILLINGER ESCAPE PLAN, ktorý natočila ku skladbe „Paranoia Shields“ z ich stále aktuálnej dosky „One of Us Is the Killer“.

Grécki metalisti ROTTING CHRIST vstúpili do štúdia Devasoundz v Aténach, aby nahrali nový, zatiaľ nepomenovaný štúdiový album, ktorého vydanie je naplánované na začiatok budúceho roka. Producentskej úlohy sa opäť zhostí frontman kapely Sakis Tolis.

Taliani GRAVEWORM vydajú 19. júna prostredníctvom vydavateľstva AFM Records nový štúdiový album „Ascending Hate“. Novinka, ktorej artwork nájdete nižšie, bude obsahovať 10 skladieb.

graveworm-ascending-hate

GRAVEWORM – Ascending Hate

Power metalové zoskupenie POWERWOLF zverejnilo novú skladbu „Army of the Night“ z ich chystanej novinky „Blessed & Possessed“, ktorá vyjde v júli prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records. Pieseň si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Death metalová kapela CRYPTOPSY po tom ako sa v roku 2012 rozhodla fungovať bez podpory vydavateľstva, chystá vydať za prispenia finančných prostriedkov od fanúšikov sériu EP-čiek „The Book of Suffering“. Prvé z nich vyjde s názvom „The Book of Suffering Tome 1“. Ďalšie informácie zatiaľ neboli zverejnené.