ROZHOVOR S MIKEOM TERRANOM NA ČT

Dnes si môžete pozrieť rozhovor s Mikeom Terranom, ktorý sa uskutočnil v Českej televízii. Dozviete sa, že Flotsam and Jetsam plánujú po vydaní novinky špeciálne vystúpenie. Dozviete sa ako sa darí novému albumu Korn a aj to, že Opeth chystajú nové DVD.
Mike Terrana urobil na tohtoročnom Masters of Rock rekord v bubnovaní, keď odohral štyri koncerty po sebe. Deň pred týmto unikátom bol hosťom v českej televízii. Rozhovor s ním nájdete pod dnešnými novinkami.

Američania Flotsam and Jetsam oznámili, že hneď po vydaní novinky The Cold pripravujú špeciálne vystúpenie. Špeciálna show sa uskutoční 17. septembra v ich domovskej Arizone. Predskokanmi Flotsam and Jetsam budú The Human Condition. Novinka The Cold vyjde 14. septembra. Na novom albume bude desať nových skladieb.

Začiatkom júla vydali Korn deviaty štúdiový album Remeber Who You Are. Už doteraz sa ho predalo 63 tisíc kópií. Po svojom debute sa hneď dostal do Top 5 v Rakúsku, Japonsku, Kanade, Nemecku a Novom Zeleánde. Album sa hneď po vydaní dostal na prvú priečku v albumovej hitparáde Hard Music Chart.

Opeth vydajú DVD a audio CD so živým záznamom z koncertu v Londýne. Nahrávka sa bude volať In Live Concert At the Royal Albert Hall. Nový materiál vyjde 21. septembra pod hlavičkou Roadrunner Records.