MARILYN MANSON má nový klip, Gothoom hlási zmenu v line-upe festivalu

MARILYN MANSON natočil nový klip. Thrash metalisti DEATH ANGEL vydajú DVD a live album. Zmena v line-upe Gothoomu. Novinky aj od ARMORED SAINT, GHOST a slovenských kapiel RAMCHAT a STERCORE.

MARILYN-MANSON-THE-PALE-EMPEROR-facebook

MARILYN MANSON

MARILYN MANSON natočil nový videoklip, v ktorom účinkuje herec Michael K. Williams, známy napríklad zo seriálu „The Wire“. Klip je ku skladbe s názvom „The Mephistopheles of Los Angeles“ z jeho aktuálnej štúdiovky „The Pale Emperor“.

Thrash metalové zoskupenie DEATH ANGEL vydá 24. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records DVD „A Thrashumentary“, ktoré prinesie príbeh kapely od jej vzniku až po súčasnosť. Toto vydanie bude obsahovať aj live album „The Bay Calls for Blood“, ktorý sa nahrával v ich domovskom meste San Francisco.

Festival GOTHOOM (29.7. – 1.8.2015) oznámil, že kapela CATTLE DECAPITATION zrušila celé turné po letných festivaloch a tak organizátori v rýchlosti zabezpečili náhradu v podobe španielskych brutalistov WORMED.

Kapela ARMORED SAINT zverejnila novú skladbu s názvom „An Exercise in Debauchery“ (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE). Song pochádza z ich chystanej štúdiovej novinky „Win Hands Down“, ktorá vyjde 2. júna prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Ešte to nie je oficiálne potvrdené, no podľa niektorých zdrojov, by mali švédski okultní rockeri GHOST vydať svoj v poradí tretí štúdiový album 21. Augusta. Volať by sa mal „Meliora“. Prvý singel s názvom „Cirice“ by mal vyjsť koncom mája, prípadne začiatkom júna.

Domáca pagan metalová kapela RAMCHAT sa prezentuje novým videoklipom, o ktorý sa postarala Nikola Čižmárová. Obrazový materiál je ku piesni „V ríši vlkov“. My ešte dodáme, že táto pieseň pochádza z nahrávky „Karpaty“.

STERCORE rozprúdili nové vody! Deathcoristi STERCORE z Prievidze prichádzajú s novou skladbou, ktorá sa volá „Die Without Sins“ a objaví sa na novom albume, ktorý sa dostane k fanúšikom už na jeseň. Nahrával sa v Typhoid Sound, mix a mastering prebehol u južných susedov v No Silence sound. O elektro a atmosférické vsuvky sa postaral Coldie a grafika padla na stôl Petrovi Morkymu. Nová pieseň prináša nové prímesi, zväčša atmosferického rázu, vďaka čomu je ich hudba bohatšia a naberá nový rozmer. Veď posúďte sami! – Tlačová správa (Bukáčo).