Pomocná ruka pre slovenské kapely: Tím Valhalla.sk rozširuje svoju činnosť!

Myslíte to s vašou kapelou vážne? Radi by ste boli, keby sa o vašej hudbe a koncertoch dozvedelo, čo najviac ľudí? Chcete, aby sa o vás hovorilo, chcete, aby o vás písali weby a médiá? Tak zbystrite pozornosť, máme pre vás zaujímavú ponuku! Tím Valhalla.sk rozširuje svoju redakčnú činnosť a snaží sa pomôcť slovenským kapelám.

Na Valhalla.sk môžete každý deň nájsť zaujímavé informácie zo sveta metalu a nie zriedka aj o slovenských kapelách. A práve hudobníkom z našich končín sme sa rozhodli vyjsť v ústrety a aj vám touto cestou ponúknuť zaujímavú formu spolupráce.

Rozhodli sme sa využiť naše dlhoročné skúsenosti a podať slovenským kapelám pomocnú ruku v oblasti propagácie. Po náročnom redizajne stránok Valhalla.sk sa rapídne zdvihla aj návštevnosť webu a tak sme sa rozhodli, že spoluprácu so slovenskými kapelami ešte viac posilníme.

promo-valhalla-pr-anstratus-wacken

Slováci ANSTRATUS na Wackene. Foto: Sachtikus

Máte zaujímavú novinku a boli by ste radi, keby sa dostala medzi fanúšikov a ľudí, ktorí možno doteraz o vašej hudbe ani len netušili? Pracujete na nových piesňach, zmenili ste člena alebo hľadáte novú posilu? O tom treba dať vedieť. Tak pozorne čítajte tieto riadky.

Pre kapely sme pripravili nový koncept spolupráce, ktorý spočíva v propagovaní  hlavne pomocou profesionálne napísaných promo správ. Náš skúsený tím vám ponúka prvotriedny servis v oblasti PR. A v čom konkrétne spočíva? Na základe vašich informácií a podkladov z kuchyne skupiny vypracujeme profesionálnu promo správu doplnenú o naše postrehy. Automaticky získate garanciu zverejnenia správy na webe Valhalla.sk. To však nie je všetko.

Tieto informácie budeme šíriť ďalej. Rozpošleme ju ďalším partnerským webom na Slovensku, ktoré píšu o metalovej hudbe, ale nielen o metalovej! Vďaka nášmu dlhoročnému pôsobeniu v oblasti médií vieme rozšířit túto správu aj do mainstreamovejších médií po Slovensku. O vašej kapele sa tak dozvie široká verejnosť na Slovensku. Vravíte si málo? Informácie pošleme ďalej na uverejnenie aj do spriatelených českých webov.

V prípade záujmu môžeme spracovať promo správu do anglickej verzie a rozposlať ju do viacerých zahaničných serverov, píšucich o tvrdej hudbe a to zaručuje naozaj veľký dosah noviniek o vašej kapele a zároveň aj potenciál osloviť zahraničných promotérov, zahraničné vydavateľstvá a v neposlednom rade i fanúšikov spoza našich hraníc. Posuňte sa so svojou kapelou ďalej aj vďaka nám a otvorte si brány do hudobného sveta.

Máte nový album, chystáte sa na koncertné turné, alebo sa jednoducho potrebujete zviditelniť? Pre viac informácií a dohodnutie spolupráce nás kontaktujte na e-mail stillborn@valhalla.sk.