Nový album LAMB OF GOD už v júli, AMARANTHE nahrali ďalší videoklip

Američania LAMB OF GOD prezradili detaily o novom albume. Videoklipy nahrali AMARANTHE a CRUCIFIED BARBARA. Hard rockeri SIXX A.M. budúci mesiac do štúdia.

Lamb-Of-God-new-album-2015

LAMB OF GOD

Americká kapela LAMB OF GOD prezradila nové informácia o ich očakávanom novom albume. V poradí siedma štúdiová nahrávka sa bude volať „VII: Sturm Und Drang“ a vyjde v júli prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment. Album produkoval a mixoval Josh Wilbur so zvukovými inžiniermi Nick Roweom a Kyle McAulayom. Nahrávalo sa v NRG Recording Studios a Suburban Soul Studios v Kalifornii. Nižšie nájdete aj artwork novinky a na TOMTO ODKAZE si môžete vypočuť ochutnávku a to v podobe skladby „Still Echoes“.

lamb-of-god-storm-and-drang

Artwork nového albumu „VII: Sturm Und Drang“

Populárna skupina AMARANTHE nahrala nový videoklip ku piesni „Digital World“, ktorá sa nachádza na ich stále aktuálnom albume „Massive Addictive“. Videoklip je hneď nižšie.

Čisto ženská skupina CRUCIFIED BARBARA sa taktiež prezentuje novým obrazovým materiálom. Videoklip je ku piesni „Lunatic #1“. Tento singel sa nachádza na albume „In the Red“.

Hard rocková formácia SIXX A.M. vstúpi koncom júla do nahrávacieho štúdia, aby započala práce na novom, v poradí štvrtom štúdiovom albume, ktorého vydanie je naplánované na budúci rok.