SLAYER prezradili názov albumu aj jeho dátum vydania. V lete vyjde nový materiál FEAR FACTORY

Thrash metaloví giganti SLAYER prezradili názov nového albumu a jeho dátum vydania. FEAR FACTORY chystajú nový album. Power metalisti DRAGONFORCE a Nemci U.D.O. vydajú nové DVD. Američania SYMPHONY X zverejnili nové lyric video. Thrasheri DEW-SCENTED vypustili ukážku z nového albumu.

slayer-2014

SLAYER

Kapela SLAYER prezradila nové informácie k ich očakávanej novej nahrávke. V poradí dvanásta štúdiovka sa bude volať „Repentless“. Poznáme už aj oficiálny dátum vydania. Všetci fanúšikovia si poriadne zaznačte do kalendárov dátum 11. september 2015. Na pulty predajní sa novinka dostane vďaka labelu Nuclear Blast Records. „Repentless“ je album, na ktorom po dlhých rokoch kapela nespolupracovala s Rickom Rubinom. V úlohe producenta sa na ňom podieľal Terry Date. Pod správou nájdete aj krátku upútavku na nový album.

Industrial metalová formácia FEAR FACTORY vydá 7. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment nový štúdiový album s názvom „Genexus“. Nahrávka bude obsahovať 10 skladieb a v jednej z nich hosťuje bubeník kapely JOURNEY Deen Castronovo.

Britskí power metalisti DRAGONFORCE vydajú 10. júla prostredníctvom Metal Blade Records svoje prvé DVD „In the Line of Fire“, ktoré bude obsahovať záznam ich minuloročného vystúpenia z japonského festivalu Loud Park. Nižšie nájdete aj trailer.

Aj Nemci U.D.O. chystajú nové DVD, ktoré nazvali „Navy Metal Night“. Pôjde o záznam z februára minulého roka, kedy kapela odohrala koncert za doprovodu nemeckého námorného orchestra. Spomínané DVD vyjde 31. júla prostredníctvom labelu AFM Records.

Prog metalová kapela SYMPHONY X zverejnila nové lyric video ku skladbe „Nevermore“, ktorá pochádza z ich chystanej, v poradí deviatej štúdiovky „Underworld“. Tá uzrie svetlo sveta 24. júla prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Nemeckí thrasheri DEW-SCENTED vydajú 30. júna nový album „Intermination“, z ktorého zverejnili ukážku v podobe piesne „Affect Gravity“ (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE). Ešte dodáme, že album mixoval Dan Swanö a vyjde prostredníctvom vydavateľstva Prosthetic Records.