GRAVE DIGGER ZVEREJNILI PODROBNOSTI O NOVOM ALBUME

Dnes vám prezradíme podrobnosti o novom albume Grave Digger a Symphorce. Odhalíme mená dvoch kapiel, ktoré sa vyberú na európske turné spoločne s Epicou a na záver prezradíme, že od 5. augusta bude k dispozícii DVD z minuloročného Wackenu.
Nemecká power metalová legenda Grave Digger zverejnila podrobnosti o novom albume The Clans Will Rise Again, ktorý vyjde 1. októbra prostredníctvom Napalm Records. Na novinke sa bude nachádzať 13 skladieb. Producentom albumu je Chris Boltendahl a mix si vzal na starosť Jorg Umbreit. Artwork k The Clans Will Rise Again nájdete pod dnešnými novinkami.

Epica sa vydá 9. septembra na európske turné, ktoré začne v Rusku a skončí 31 októbra v Taliansku. Medzi osemnásť zastávok sa tentokrát nezmestilo ani jedno miesto v Čechách alebo na Slovensku. Spoločne s Epicou sa ako support na cesty vydá nová kapela Floor Jansen Revamp a francúzi Kells.

Nemeckí melodici Symphorce dokončili práce na nadchádzajúcom albume. Podľa slov Cedrica „Cedého“ Duponta bude znieť nový album fantasticky. Zatiaľ bezmenná novinka vyjde koncom tohto roka prostredníctvom AFM Records.

Od 5. augusta bude k dipozícii troj DVD z minuloročného festivalu Wacken Open Air 2009. Minulý rok oslavoval azda najuznávanejší metalový festival svoje 20. výročie. Z obsahu troch diskov môžeme prezradiť, že sa naň zmestilo 60 kapiel a až 70 live skladieb. Ťáto kompilácia diskov sa začne predávať na tohtoročnom Wackene a potom si ju môžete objednať prostredníctvom Full Metal Shopu.