LIV KRISTINE ZVEREJNILA NOVÝ VIDEOKLIP

Pozrite si nový videoklip Skintight od Liv Kristine. Darkest Hour sa chystajú do štúdia. Sodom zverejnili názov nového albumu. Tristania chystá európske turné k novému albumu Rubicon, ktoré neminie ani Slovensko.
Speváčka Leaves Eyes Liv Kristine vydáva 27. augusta svoj sólový album Skintight. V týchto dňoch zverejnila oficiálny videoklip ku prvej skladbe z albumu a síce rovnomennej Skintight. Klip točila s Patricom Ullaeusom, ktorý je riaditeľom spoločnosti Revolver Film Company a na svojom konte má už spolupráce napríklad s Dimmu Borgir, Lacuna Coil alebo In Flames. Videoklip si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Američania Darkest Hour sa chystajú do štúdia, aby začali pracovať na nástupcovi minuloročného albumu The Eternal Return. Na novom albume bude pomáhať Peter Wichers zo Soilwork. Podľa slov bubeníka Ryana Parrisha bude nový materiál veľmi emotívny a zároveň melodický a aj temný. Podrobnosti o vydaní albumu zverejnené neboli.

Nemeckí thrashoví veteráni Sodom oznámili, že ich nový album ponesie názov In War and Pieces. Album vyjde 22. novembra prostredníctvom SPV/Steamhammer Records. In War and Pieces bude od roku 2006 prvým albumom kapely.

Nórska Tristania vydá v auguste nový album Rubicon, ku ktorému chystá európske turné. Turné začnú 25. septembra doma v Nórsku a skončia 23. októbra na Metale FEmale Voices Fest v Belgicku. Fanúšikov Tristanie určite poteší, že sa kapela predstaví aj na Slovensku. Presnejšie 17. októbra vystúpi v bratislavskom Randal Clube.