BLIND GUARDIAN S KLIPOM KU A VOICE IN THE DARK

Dnes si môžete pozrieť nový klip od Blind Guardian. Dozviete sa, že Necronomicon opustil basgitarista, že Onslaught nahrali zbrusu novú skladbu a že Cradle of Filth zmenili názov pripravovaného albumu.
Blind Guardian zverejnili zbrusu nový videoklip ku skladbe A Voice in the Dark z nového albumu At the Edge of Time. Klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Po štyroch rokoch opúšťa kapelu Necronomicon basgitarista Diego D. Hlavným dôvodom jeho odchodu nie sú vzťahy, ale Diegovi D. sa nedajú skĺbiť rôzne ďalšie aktivity, ktoré má s pôsobením v kapele. Basák prisľúbil, že pokým nájdu za neho adekvátnu náhradu ostane aspoň pol roka s Necronomicon.

Cradle of Filth zmenili názov albumu. Z pôvodného All Hallows Eve bude nakoniec Darkly Darkly Venus Aversa. Dátum vydania sa nemení, ten je stanovený na 22. októbra.

Britská thrashová legenda Onslaught sa po dlhých rokoch nečinnosti pustila do práce. Výsledkom je nový song Born For War. Nová skladba by sa mala objaviť na novom albume, ktorý začne kapela nahrávať 16.augusta. Na novinke by mal s Onslaught pracovať dánsky producent Jacob Hansen.