NAHLIADNITE DO ZÁKULISIA KISS, BEHEMOTH VYDAJÚ DVD

Dnes vám ponúkame dve časti dokumentu o príprave a nahrávaní live show od legendy Kiss. Behemoth na jeseň vydajú DVD. Elvenking vydajú v septembri 6. album. Fíni Omnium Gatherum sa upísali novému labelu.
Nemecká spoločnosť RME vyrobila dokument o nahrávaní živých show skupiny Kiss v roku 2010. 14-minútový klip obsahuje rozhovory s inžiniermi o nahrávaní a o produkcii. Kiss plánujú zmapovať kompletné európske turné. Kapela ponúkla už audio nahrávky, ktoré sú k dispozícii na USB, na klasickom audiu alebo vo formáte mp 3. Spomínaný dokument, nájdete rozdelený do dvoch častí pod dnešnými novinkami.

Behemoth plánujú vydať na jeseň DVD nazvané Evangelia Heretica. Fanúšikovia by mali očakávať asi 5 hodín materiálu. Presný obsah DVD a presný dátum vydania bude zverejnený čoskoro.

Taliani Elvenking vydajú nový album Red Silent Tides 17. septembra prostredníctvom AFM Records. Nové skladby sa nahrávali v nemeckom štúdiu Piranha v Karlsdorfe s producentom Dennisom Wardom (Angra, Pink Cream 69, Primal Fear). Na novinke bude 11 songov.

Fínski melodic deatheri Omnium Gatherum sa upísali Lifeforce Records. Vydavateľstvo jue nadšené zo svojho nového prírastku a podľa ich vyjadrenia má kapela taký istý postoj k hudbe a životu ako vydavateľstvo samé. Omnium Gatherum majú materiál na 5. album už takmer hotvý a na konci augusta nastupujú do štúdia. Novinka vyjde niekedy na jar budúceho roka.