SAMAEL NAHRÁVAJÚ NOVÝ ALBUM

Samael nahrávajú nový štúdiový album. Nový album a dátum vydania amerických All That Remains. Dátum vydania albumu Serja Tankiana sa posúva.
Len včera, krátko na to, ako sa vrátili z koncertného turné po Nemecku sa švajčiarska heavy metalová kapela Samael pustila do nahrávania nového štúdiového albumu. Pôjde už o jubilejný desiaty album tejto kapely. Nasledovník posledného albumu Above, ktorý vyšiel minulý rok zatiaľ nemá názov a zatiaľ nepoznáme ani artwork albumu, keďže, ako sme už spomenuli nahrávanie novinky sa začalo len včera.

O rok dlhšie trvala príprava americkému metalcoreovému zoskupeniu All That Remains. Nasledovník albumu Overcome sa bude volať For We Are Many a na verejnosť sa oficiálne dostane 13. októbra prostredníctvom vydavateľstva Prosthetic Records. Pilotný pingel piateho štúdiového albumu bude niesť názov Hold On.

Spevák formácie System of a Down Serj Tankian mal pôvodne vydať jeho druhý sólový album vydať 7. septembra. Vydanie albumu, ktorý bude niesť názov Imperfect Harmonies sa však posunie o dva týždne. Dôvodom omeškania nasledovníka sólového debutu Elect The Dead je fakt, že album sa bude predávať v ekologicky priateľskom obale zo zvláštneho papiera a ten sa nepodarí dodať a vyrobiť do pôvodného dátumu vydania. Album Imperfect Harmonies teda výjde 21. septembra a rovnako ako aj v prvom prípade sa o celý album Serj Tankian postaral sám vo svojom štúdium v Los Angeles.