NIGHTWISH, SABATON a hostia v Banskej Bystrici: V predaji posledné lístky plus ďalšie dôležité informácie!

Veľkolepý koncert NIGHTWISH, SABATON a ďalších hostí v Banskej Bystrici je tu už o pár dní. Tento koncert je najpredávanejším na Slovensku za máj a jún. V predaji je už iba posledných 500 vstupeniek! Prečítajte si aj ďalšie dôležité informácie súvisiace s koncertom.

Fínske megahviezdy NIGHTWISH valcujú svet a Slovensko nie je výnimkou, pretože kapela vypredáva banskobystrický amfiteáter. V mesiaci máj a jún je koncert NIGHTWISH a SABATON v Banskej Bystrici najpredávanejším v našej krajine. V predaji je posledných 500 vstupeniek, tak s kúpou už veľmi neotáľajte.

nightwish-banner-bb-500x500

Banner megakoncertu

„Tešte sa na oveľa väčšiu šou, akú tam urobili IRON MAIDEN v roku 2000, alebo predtým ktokoľvek iný. Na toto Banská Bystrica a Slovensku nezabudne,“ hovorí Ján Poliak z usporiadajúcej agentúry EPG. Floor, Tuomas, Marco, Emppu, Troy a  Kai sa svojim fanúšikom plne odovzdajú už v nedeľu 14. júna 2015 na amfíku v Banskej Bystrici.

NIGHTWISH však nie sú jediným lákadlom. SABATON počas uplynulého víkendu potvrdili, že na pódiu sa zjaví aj fanúšikmi chcený 2-tonový tank, kvôli ktorému na Slovensko posielajú aj kamión so svojou scénou, a to aj napriek tomu, že nablízku neodohrajú iný koncert. „Ako povedali, je to pre najlepších fanúšikov,“ doplňuje Poliak.

Domáce kapely MILLHOUSE, SYMFOBIA a TRISTANA sa pripravujú na túto obrovskú akciu zodpovedne, aby „zasúťažili“ s hlavnými hviezdami na maximum. TRISTANA dokonca povolala do svojich radov aj Matsa Levéna (ex-YNGWIE MALMSTEEN), s ktorým odohrá svoju špeciálnu šou s dvoma spevákmi.

Na mieste bude v predaji limitovaných 400 vstupeniek. Sú vymedzené pre tých fanúšikov, ktorí sa zdržujú v zahraničí alebo sú z iných štátov a avizovali príchod na Slovensko špeciálne kvôli tomuto koncertu. „Už teraz vieme, že koncert navštívia fanúšikovia z minimálne 10. krajín sveta,“ dodáva Ján Poliak.

ccc

NIGHTWISH

Program:
15:00 – otvorenie brán
17:00 – štart koncertu
24:00 – koniec koncertu

Dôležité upozornenie pre všetkých návštevníkov koncertu! „Upozorňujeme fanúšikov, že z dôvodu obrovského počtu ľudí bude Cesta na amfiteáter od 13:00 hod. uzavretá pre motorové vozidlá. Ide o bezpečnosť všetkých,“ píše sa v stanovisku organizátorov.

amfiteater-banska-bystrica

Plán banskobystrického amfiteátra

Možnosti parkovania:
Strieborné námestie, Európa SC, Kaufland, Lidl, okolie parku pri amfiteátri, Hušták, okolie námestia SNP.
Vzdialenejšie miesta:
Železničná a autobusová stanica Banská Bystrica (2 železničné a okolie), bývalý Drukos, zimný štadión, Tesco. Niektoré parkoviská sú spoplatnené.

Samozrejme, že po koncerte môžete očakávať rozsiahlu reportáž a fotogalériu od Lady mObscene.

nightwish-plagat-bb-oficial-2015

Plagát ku akcii