V Seredi sa bude spomínať na kamaráta: Na In Memoriam II. až 10 kapiel vrátane hostí z Talianska

V Seredi sa počas prvej júlovej soboty uskutoční druhý ročník menšieho festivalíku nazvaného „In Memoriam II.“. V sereďskom kempingu budú headlinerom Taliani ARGESH a domáci SINNERS MOON.  Tešte sa však na mnoho domácich kapiel a nezabúdajte, že hlavnou myšlienkou akcie je spomienka na zosnulého kamaráta.

IN MEMORIAM II.

ARGESH (Ita) – black metal
SINNERS MOON (Sk – Sereď) – symphonic metal
OHEN (Sk – Trnava) – blackened symphonic metal
MANYAC (Sk – Sereď) – thrash metal
IMMORALITY (Sk – Hoste) – thrash/death metal
ŽRIEBÄDLO (Sk – Sereď) – black metal
FREEBIRD (Sk – Sereď) – hard rock
COSMIC EDEN (Sk – Sereď) – progressive death metal
CHEAP TALK (Sk – Sereď) – old schol hc/punk
KABÁT REVIVAL (Sk – Sereď)

Sobota 4.7.2015, Sereď – Camping Sereď

Štart: 14:00, vstupné: 4 eurá (predpredaj)/5 eur (na mieste)

V Seredi sa chystá letný minifest pod holým nebom (ak počasie dovolí) v kempingu. O zvuk sa postará Vomitor Sound.

„Minulý rok sme zorganizovali na pamiatku nášho zosnulého priateľa Mariána „Maca“ Orlického koncert, ktorý mal veľký úspech. V dobrovoľnej zbierke sa vyzbieralo 670 eur, ktoré boli použité na vyhotovenie pomníka. Po minuloročnom úspechu a pozitívnych ohlasoch sme sa rozhodli spraviť túto akciu aj tento rok….no vo väčšom,“ informovali organizácie akcie.

„Chceli by sme zachovať podstatu spomienkového koncertu na Maca, ale aj všetkých blízkych a kamarátov, ktorí nás opustili. Tento rok sme si pre vás pripravili 10 kapeliek, ktoré sú zo Serede a okolia. Ako bonus sme vybavili kapelu ARGESH z Milána, ktorá sa teší, že bude vystupovať za hranicami Talianska, takže ich nesklamte a príďte ich obdariť svojou účasťou a potleskom. Po minuloročnej skúsenosti sme spolu s Campingom Sereď vychytali aj niekoľko múch – ako napríklad dlhé čakanie na pivo, neprehľadné objednávanie a výdaj jedla z kuchyne… Preto na vás tento rok čakajú novinky v podobe druhého výčapu vonku, stánku s občerstvením kde bude niečo pod zub aj pre vegetariánov… Pre všetkých sme si pripravili našu „šťastnú vstupenku“ – výhernú vstupenku, ktorá prinesie niekoľko zaujímavých výhier. Takže viacerí si odnesú domov okrem krásnych zážitkov aj nejakú tú cenu. Tešiť sa môžete aj na dobrý kotlíkový guláš, stánok, v ktorom sa budú predávať tričká, CD-čká, odznaky a iné predmety kapiel, ktoré budú na našom minifestivale hrať a to samozrejme nie je všetko. Tešíme sa na vašu účasť,“ obšírne sa vyjadrili o pripravovanej akcii jej usporiadatelia.

in-memoriam-II-plagat-sered

Plagát ku akcii

Tlačová správa