LAMB OF GOD s novým klipom, PRIMAL FEAR opäť zmenili bubeníka

LAMB OF GOD majú nový videoklip. Zmeny v zostave Nemcov PRIMAL FEAR.  Death metalové spolky KRISIUN a SINISTER chystajú nové albumy.

Lamb-of-God-Promo

LAMB OF GOD

Kapela LAMB OF GOD nám po ukážke novej skladby „512“ ponúka k nej v krátkej dobe aj videoklip z chystanej novinky „VII: Sturm Und Drang“. Tá vyjde 24. júla prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment. Spomínaná pieseň je inšpirovaná udalosťami, za ktoré spevák kapely Randy Blythe sedel vo väzení v Čechách. My pripomíname, že vtedy bol obvinený za ublíženie na zdraví, ktoré viedlo k smrti fanúšika a číslo 512 bolo číslo jeho väzenskej cely.

Nemeckí power metalisti PRIMAL FEAR oznámili, že sa rozlúčili s bubeníkom Aquilesom Priesterom. Podľa vyjadrenia kapely vedeli, že jeho angažovanie bude ťažká úloha, no aspoň to vyskúšali, ale kvôli veľkej vzdialenosti medzi kontinentmi a vzhľadom na ich plány nebolo možné udržať takúto zostavu a tak povolali nového bicmena, ktorým sa stal Francesco Jovino (U.D.O.). Okrem tejto zmeny sa oficiálnym členom kapely stal navrátivší gitarista Tom Naumann, ktorý s nimi posledné dva roky hral na turné.

Brazílski death metalisti KRISIUN dokončili nahrávanie novej štúdiovej dosky „Forged in Fury“, ktorá vyjde 7. augusta prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Album produkoval Erik Rutan (HATE ETERNAL), o artwork sa postaral známy umelec Joe Petagno.

krisiun-forget-in-fury

KRISIUN – Forget in Fury

Death metaloví veteráni SINISTER z Holandska vydajú k 25. výročiu kapely nový album „Dark Memorials“, ktorý bude obsahovať 11 cover skladieb, plus dve nanovo nahraté piesne. Digipacková verzia bude obsahovať aj DVD, na ktorom bude road movie z ich austrálskeho turné z roku 2014. Album vyjde 26. júna prostredníctvom Massacre Records.

sinister-dark

SINISTER – Dark Memorials