APOCALYPTICA S NOVÝM KLIPOM,SNOWY SHAW SA VRÁTIL DO THERIONU

Apocalyptica zverejnila nový klip. Aj naďalej sledujeme zdravotný stav Nergala z Behemothu. Yngwie Malmsteen začal pracovať na novom albume. Sodom už novinku dokončili. Pandemia oslávi 15. výročie špeciálnym koncertom. Snowy Shaw je späť v Therione.

Apocalyptica nahrala videoklip k novému albumu 7th Symphony. Voľba padla na skladbu Sacra. Nový videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Nás server pozorne sleduje zdravotný stav 33-ročného lídra Behemothu Adama „Nergala“ Darskeho. V súčasnosti má Nergal za sebou prvé kolo chemoterapií, no ako sme informovali už skôr, spevák a gitarista úpotrebuje transplantáciu kostnej drene. V súčasnosti sa nachádza v Gdaňskej nemocnici, ktorá sa mu snaží pomôcť s nájdením darcu.

Legendárny švédsky gitarista Yngwie Malmsteen sa momentálne nachádza v štúdiu, kde začal práce na novom albume. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť na konci tohto roka. Malmsteen sľúbil, že viac informácií zverejní čoskoro.

Postupne sme vás informovali aj o to, že Sodom pracujú na novom albume. Teraz už môžeme oznámiť, že nový album nemeckej thrashovej legendy je hotový. In War and Pieces vyjde 23.novembra prostredníctvom SPV/Steamhammer Records. Album produkoval Waldemar Sorychta, ktorého môžete poznať so spolupráce s kapelami Tiamat, Moonspell alebo Lacuna Coil.

Česká death metalová formácia Pandemia oslavuje tento rok 15. výročie. Výročný koncert sa uskutoční 25. septembra v českom Chebe v klube Kass. Keďže pôjde o narodeninovú show kapela s kapelou sa na pódiu predstaví množstvo zaujímavých hostí. S Pandemiou sa predstavia legendárny Master na čele s Paulom Speckmannom alebo thrasheri Necronomicon. Každý návštevník tejto akcie dostane pri vstupe darček.

Zaujímavá správa prišla z tábora Therion. Ešte predčasom sme vás informovali, že Snowy Shaw opustil Therion. To, už pravda nie je, pretože Snowy Shaw je späť v Therione! Chvíľu sa špekulovalo, že sa Shaw stane členom Dimmu Borgir a zhostí sa basgitary, ale ako sa zdá, tak z toho nič nebude. „Privítali sme ho späť s otvorenou náručou. Už teraz sa opäť tešíme na živé vystúpenia spolu so Snowym,“ komentoval Shawov návrat hlavný mozog kapely Christofer Johnsson.