LIVING LOUD ZAČALI PRACOVAŤ NA DRUHOM ALBUME

V novom týždni sa dozviete, že hviezdne zoskupenie Living Loud začalo pracovať na druhom albume. Američania King X vydajú prvé DVD v histórii kapely a blackáči Aborym zasa nový album.

Hviezdne zoskupenie Living Loud pracuje na dlho očakávanom druhom albume. Zostavu Living Loud tvoria legendárny basák Bob Daisley (Ozzy Osbourne, Uriah Heep, Gary Moore, Rainbow), gitarista Steve Morse (Deep Purple), bubeník Lee Karslake (Uriah Heep), klávesák Don Airey a spevák Jimmy Barnes (Cold). Názov albumu a ani jeho termín vydania zatiaľ nezverejnili, no hudobníci prezradili, že už majú hotové hotové texty.

Američania King X pripravujú prvé DVD v histórii kapely. Po nie prílišnom úspechu ich minuloročného turné v USA sa kapela rozhodla nahrať DVD z tohto turné v Londýne. DVD dostalo názov Live Love in London a vyjde 26. októbra prostredníctvom Inside Out Music.

Talianski industriálni blackáči Aborym chystajú nasledovníka štyri roky starého albumu Generator. Na novinke budú medzi inými hosťami figurovať aj Karyn Crisis a Davide Tiso z Ephel Duath. V poradí piaty album kapely dostal názov Psychogrotesque a dátum vydania stanovilo vydavateľstvo Season of Mist na november 2010.