OZZY ZNOVU VYDÁ SCREAM, WITCHERY S NOVÝM KLIPOM

Ozzy Osbourne vydá Scream: Tour Edition, to znamená novinku nanovo s bonusovým CD. Dnes si môžete pozrieť nový videoklip od thrasherov Witchery a dozviete sa, že Lord Belial zmenili vydavateľa. 
Len pár mesiacov po vydaní albumu Scream, oznamuje Ozzy Osbourne, že znovu vydá album, tentokrát však ako dvoj CD. Prvé cd bude autentické s pôvodným albumom a druhý disk bude obsahovať b-verzie skladieb zo Scream, 4 live skladby a cover od Black Sabbath Fairies Wear Boots. Scream: Tour Edition vyjde 5. októbra prostredníctvom Epic Records. Znovu vydaná verzia bude obsahovať aj 2LP vinyl balíček.

Švédski thrasheri Witchery nahrali oficiálny videoklip z aktuálneho albumu Witchkrieg (recenzia bude čoskoro) na skladbu Conquerors Return. Mikrofóna v tejto švédskej kapele sa ujal Legion (ex – Marduk, Devian). Nový videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Ďalší švédi, tentokrát black metalová formácia Lord Belial sa upísala novému labelu a síce Dozer Records. Lord Belial majú na konte už 8 regulérnych albumov, pričom posledný je z roku 2008 a volá sa The Black Curse.