Ku HELLOWEEN, KREATOR a REFUGE pribudla ďalšia lahôdka: V Banskej Bystrici vystúpia aj ELUVEITIE!

V auguste to opäť vyzerá v Banskej Bystrici na výnimočné koncerty. K nemeckému triu HELLOWEEN, KREATOR, REFUGE a štvorici slovenských kapiel pribudla ďalšia lahôdka. Švajčiari ELUVEITIE!

Takže, okrem nemeckého trojzáprahu HELLOWEEN – KREATOR – REFUGE doplnia túto fantastickú zostavu na 21. august aj mimoriadne populárni švajčiarski folk metalisti ELUVEITIE. Skupina, ktorá sa za posledné roky vypracovala na špičku žánru v Európe a má za sebou desiatky miliónov pozretí svojich klipov na Youtube, odohrá na Slovensku taktiež exkluzívny koncert v roku 2015.

eluveitie-promo-2014

ELUVEITIE

Ich zatiaľ posledný štúdiový album „Origins“ z roku 2014 potvrdil pozíciu kapely medzi najpopulárnejšími v Európe a potvrdil obrovskú obľúbenosť tohto 8-členného telesa hrajúceho podľa niektorých kritikov melodický death metal s netradičnými nástrojmi – píšťalky, flauty, husle, gajdy.

Ten zaznie na strednom Slovensku prvýkrát. ELUVEITIE bude na Slovensku sprevádzať až 7-členný tím technikov, aby vystúpenie pre domácich fanúšikov bolo maximálne profesionálne nazvučené a odohrané. Máte sa načo tešiť!

Vstupné na túto skvelú akciu je v júli bezkonkurenčných 28 eur!

helloween-kreator-eluveitie-refuge-bb-plagat-sirka

ELUVEITIE už aj na plagáte

Tlačová správa