Správy z táborov KATAKLYSM, SOILWORK, SPIRITUAL BEGGARS, GUTALAX alebo POETRY IN TELEGRAMS

Nové skladby zverejnili KATAKLYSM a CATTLE DECAPITATION, SOILWORK iba krátku ukážku. NERVOSA majú nový klip. SPIRITUAL BEGGARS zamieria v septembri do štúdia. GUTALAX prezradili dátum vydania nového albumu. Projekt POETRY IN TELEGRAMS s novým klipom.

kataklysm-promo-2015

KATAKLYSM

Death metalisti KATAKLYSM vypustili do sveta nový song s názvom „The Black Sheep“ z ich chystanej novej štúdiovky „Of Ghosts and Gods“, ktorá má dátum vydania stanovený na 31. júla. Album sa na pulty obchodov dostane vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Švédska kapela SOILWORK zverejnila ukážku z novej skladby „The Ride Majestic“, ktorú nájdete na ich rovnomennom, v poradí desiatom štúdiovom albume. Ten vyjde 28. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Do tretice novú skladbu zverejnili aj death/grinderi CATTLE DECAPITATION, konkrétne je to song nesúci názov „Mammals in Babylon“ (vypučuť si ho môžete na TOMTO ODKAZE). Spomínaná pieseň pochádza z ich nového albumu „The Anthropocene Extinction“, ktorý vyjde 7. augusta prostredníctvom Metal Blade Records.

Tri brazílske thrash metalové divožienky vystupujúce pod názvom NERVOSA majú nový videoklip ku piesni „Into Mosh Pit“ pochádzajúci z ich debutovej dosky „Victim of Yourself“.

Gitarista Michael Amott prezradil v nedávnom rozhovore, že s kapelou SPIRITUAL BEGGARS práve píšu materiál pre ich nový a zatiaľ nepomenovaný album, ktorý pôjdu nahrávať v septembri. Ich tvorivý proces vyústil v 15 nových skladieb a 2 covery.

Odborníci na zažívacie ústrojenstvo, českí goregrinderi GUTALAX prezradili, že ich v poradí druhá štúdiová doska s názvom „Shit Happens“ vyjde 13. júla prostredníctvom nemeckého vydavateľstva Rotten Roll Rex. Štyri ukážky z nového albumu si môžete vypočuť TU.

gutalax-shit-happens

GUTALAX – Shit Happens

Medzinárodný hudobný projekt POETRY IN TELEGRAMS prichádza s novým videoklipom k piesni „Miracles“. Premiéra prebehla v utorok 30. 6. na facebookovej stránke známej hudobnej relácie Headbanger_FM. Videoklip je vizuálne voľným pokračovaním prvotiny „Juliet And Romeo“. Druhý diel série režíroval opäť Jakub Šteinecker. Hlavné úlohy si zahrali modelka Nikoleta Kováč a známy filmový a divadelný herec Gregor Hološka. Oba single pochádzajú z debutového EP „Songs For Desperate Lovers“, ktoré sa stretlo s pozitívnym ohlasom na Slovensku i v zahraničí. Všetky piesne nahrala  zostava: Johny Štefeček (7-strunová gitara, spev, autor projektu) a Thomas Lang (bicie), známy spoluprácou s Paulom Gilbertom, Robbiem Williamsom či Georgom Michaelom. Zvuk a mastering nahrávky je dielom Rolanda Grapowa (ex-HELLOWEEN, MASTERPLAN).