Čerstvé informácie z táborov kapiel ANTHRAX, KATAKLYSM, SOILWORK alebo SOULFLY

ANTHRAX vypustili ukážky z nahrávania nového albumu. KATAKLYSM, SOILWORK a KRISIUN zverejnili nové skladby. Bubeník Phil Rudd (AC/DC) odsúdený na domáce väzenie. Novinky aj od SOULFLY a METAL ALLEGIANCE.

Anthrax - 2015

ANTHRAX

Thrash metaloví veteráni ANTHRAX začali v decembri minulého roka práce na novom a zatiaľ nepomenovanom štúdiovom albume. V súčasnosti už postupne zverejňujú videá z nahrávania albumovej novinky, ktorú nahrávajú spoločne s producentom Jayom Rustonom. Spomínané videá si môžete pozrieť TU a na tomto ODKAZE. My ešte dodáme, že vydanie novej dosky sa posunulo na začiatok budúceho roka, pričom pôvodne sa rátalo s vydaním počas tohto leta.

Death metalisti KATAKLYSM zverejnili ďalší nový song, tentokrát s názvom „Soul Destroyer“ z ich chystanej albumovej novinky „Of Ghosts and Gods“. Tá vyjde 31. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Švédi SOILWORK zverejnili lyric video k novej skladbe „The Ride Majestic“ z ich rovnomennej štúdiovej novinky, ktorá vyjde 28. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Phil Rudd, bubeník kapely AC/DC, bol vo štvrtok 9. júla odsúdený na osem mesiacov domáceho väzenia po tom, ako bol obvinený z vyhrážania zabitím a držania pervitínu a marihuany. Na prebiehajúcom turné AC/DC zaskakuje za Rudda bubeník Chris Slade.

Kapela SOULFLY ponúka k pozretiu video z procesu nahrávania ich v poradí desiatej štúdiovky „Archangel“, ktorá sa na pulty predajní dostane 14. augusta prostredníctvom labelu Nuclear Blast Entertainment.

Podobný materiál vypustila aj hviezdna kapela METAL ALLEGIANCE skladajúca sa z rotujúcej zostavy hudobníkov. Nižšie si môžete pozrieť video z nahrávania skladby „Gift of Pain“ s obsadením Randy Blythe – vokály, Alex Skolnick – hlavná a rytmická gitara, Gary Holt – hlavná gitara, David Ellefson – basgitara a Mike Portnoy – bicie.

Nový song ponúkajú aj brazílski deatheri KRISIUN. Ten sa volá „Scars of the Hatred“ (vypočuť si ho môžete na TOMTO ODKAZE). Spomínaná pieseň pochádza z ich novej radovky „Forged in Fury“, ktorá uzrie svetlo sveta 7. augusta prostredníctvom Century Media Records.