NOVÉ ALBUMY VYDAJÚ SOLEFALD, EVOCATION,FORBIDDEN A TORTHARRY

Solefald pripravujú po štyroch rokoch nový album. Evocation vydajú tretí album v októbri, ku ktorému zverejnili artwork. Forbidden zverejnili podrobnosti o novom albume. Česká deathová kapela Tortharry vydá siedmy album.
Nórski avantgardisti Solefald pripravujú sa chystajú po štyroch vydať nový, v poradí už siedmy album. Nový materiál dostal názov Norron Livskunt a vyjde 8. novembra.

Švédski deatheri Evocation zverejnili podrobnosti o chystanej novinke. Tretí album Apocalyptic vyjde 29. októbra prostredníctvom Cyclone Empire Records. Na novinke bude desať nových songov. Artwork vytvoril Xaay (Behemoth, Nile, Vader) a vy si ho môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Americkí thrasheri Forbidden v súčasnosti dokončujú práce na novom albume Omega Wave. Ten bude obsahovať 11 skladieb a vyjde prostredníctvom Nuclear Blastu 22. októbra. Cover si vzal na starosti Kent Mathieu a podľa slov gitaristu Craiga Locicera je kapela s jeho prácou spokojná.

Česká kapela Tortharry dokončila práce na novom albume Beneath. Na ten sa dostalo 9 nových skladieb. V súčasnosti sa novinka mixuje a dokončuje sa výsledná podoba bookletu. Siedmy album vyjde koncom novembra prostredníctvom Metal Gate.